Veľkonočné pobyty ponúkajú kúpele aj hotely, vyberať možno podľa ceny aj lokality

Veľkonočné pobyty sú určené práve pre tých, ktorí si chcú dopriať relax a pohodu aj počas sviatkov. Ponúkajú ich takmer všetky lepšie hotely, cestovné kancelárie a agentúry sprostredkúvajúce zájazdy alebo ubytovanie. Pobyt zvykne zahŕňať ubytovanie a stravu.

14.04.2014 06:00
Kúpele, kupele Foto:
Veľkú noc možno využiť aj na kúpeľný pobyt.
debata

Hotely majú často pripravené animačné programy pre deti aj dospelých nesúce sa v duchu veľkonočných sviatkov. „Pobyty zamerané na wellness v sebe zvyknú spájať kúpeľné a rehabilitačné procedúry, rôzne masáže, aromatické kúpele, sauny, soľné jaskyne a iné relaxačné techniky, oddych je teda pri takomto pobyte zaručený,“ hovorí Anna Molnárová z cestovnej agentúry sprostredkúvajúcej víkendové a sviatočné pobyty. Na takýchto pobytoch si klienti podľa nej vychutnajú starostlivosť profesionálnych masérov a iných, ktorí sa postarajú o relax a odpočinok.

Vyberie si každý

Z ponuky pobytov si môže vybrať naozaj každý. Nie všetky majú znaky Veľkej noci. Ak teda netúžite po maľovaní kraslíc, stavte napríklad na wellness víkend. Stráviť veľkonočný víkend sa dá naozaj rôzne. „Nezáleží na tom, či si prajete stráviť wellness pobyt v luxusnom zámockom hoteli, aktívne turistikou alebo masážami a saunovaním na kúpeľnom pobyte, nájsť sa dá v ponukách veľkonočný víkend každého druhu a v rôznych cenových a ubytovacích kategóriách,“ vysvetľuje Molnárová.

Veľká noc v cudzine

Veľkonočný pobyt možno stráviť aj za hranicami Slovenska. Nie sú cenovo náročnejšie ako víkendy v niektorých slovenských hoteloch vyššej úrovne a cesta lietadlom tiež netrvá dlhšie ako cesta autom z Bratislavy do Tatier. Víkend v niektorej európskej metropole je vítaným vybočením z denného stereotypu. Dokonale pomôže oddýchnuť si od náročných pracovných dní, ako aj vyčistiť si hlavu od problémov a stresu. Obľubujú ich nielen vyznávači módnych trendov a nadšení cestovatelia, ale aj ľudia, ktorým pracovné nasadenie nedovolí stráviť dlhší čas na klasickej minimálne týždňovej dovolenke.

Víkendové pobyty po celej Európe ponúka mnoho cestovných kancelárií. Pri každom nákupe dovolenky či víkendového pobytu si treba však dať pozor a poriadne si overiť renomé cestovnej kancelárie, aby ste sa vyhli prípadným problém. Navštíviť takto môžete Maďarsko, Rakúsko, Taliansko či Francúzsko. Stačí si len preštudovať ponuku a vybrať destináciu s programom, ktorý vám vyhovuje. Užiť si takto môžete netradičný víkend spoznávaním krajiny a jej histórie, kultúry a nových ľudí. Mnohé pobyty sú navyše spojené s návštevou kostolov a miest, kde si možno pripomenúť kresťanský význam týchto sviatkov.

Zoznam vybraných veľkonočných pobytov

Veľká noc v Slovenskom raji

Grand Hotel Spiš *** – Spišské Tomášovce

Dĺžka pobytu: 2 alebo 3 noci
Cena pobytu: 19 eur osoba/noc

Harmonické jarné prechádzky v Slovenskom raji pre milovníkov prírody. Veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s tradičnými veľkonočnými raňajkami, WIFI v izbách, reštaurácii a v hotelovej kaviarni, parkovanie priamo pred hotelom.

Pobyt počas Veľkej noci

Hotel Sorea Ďumbier** Liptovský Ján

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 28,50 eura osoba/noc

Pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, WIFI v spoločenských priestoroch, 1 x vstup do hotelového bazéna v hoteli SOREA Máj (Liptovský Ján), 20 % zľavu do bowling centra v hoteli SOREA Hutník (Tatranské Matliare), 30 % zľavu na vstup do wellness v hoteli SOREA.

Veľká noc v Tatrách

Hotel Fis *** Štrbské Pleso

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 37,50 eura osoba/noc

Pobyt zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou (bohaté raňajky a večere formou švédskych stolov), vstup do nového wellness Natural Wellness & Spa – aromaterapeutická sauna, relaxačný priestor, vírivka, účasť na bezplatných hotelových programoch.

Veľká noc v Tatralandii **

Liptovský Mikuláš

Holiday Village Tatralandia

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 36 eur osoba/noc

Balíček zahŕňa ubytovanie v bungalove alebo v apartmáne (min. 3 noci), raňajky formou švédskych stolov, 1 x vstup do Akvaparku Tatralandia, účasť na bezplatných animačných programoch počas víkendu.

Veľkonočná akcia

Hotel Grand Jasná ****Demänovská dolina

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 43 eur za osobu a noc

Pobyt zahŕňa ubytovanie na 3 alebo 4 noci v izbe DeLuxe s polpenziou (bohaté raňajky formou švédskych stolov, grand gurmánske večere), vstup do wellness (relaxačný bazén s masážnymi dýzami a vodnými atrakciami, wellness…

Veľkonočný pobyt

Penzión a reštaurácia Corvin *** Veľký Meder

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 26,33 eura osoba/noc

Pobyt zahŕňa ubytovanie na 3 noci v dvojlôžkovej izbe, 3 x raňajky, zľava na vstupenky na termálne kúpalisko.

Veľkonočný relax

Hotel Park Hokovce ** Hokovce

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 33 eur osoba/noc

predĺžený víkend zahŕňa welcome drink, ubytovanie na 3 noci s polpenziou (možnosť plnej penzie), voľný vstup do bazéna počas otváracích hodín, 1× vstup do sauny v sobotu od 16. do 18. h, 1 x procedúra – masáž 20 min., veľkonočná veselica (v nedeľu).

Veľká noc na Štrbskom Plese

Hotel Panoráma Resort**** Štrbské Pleso

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 66 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie na 3 noci v štúdiu alebo v apartmáne s polpenziou (raňajky formou bufetových stolov + večere), parkovanie v garáži, internetové pripojenie, biliard, stolný tenis, Nintendo Wii, spoločenské hry na recepcii hotela, zľava 8 % v predajni.

Veľkonočný pobyt

Hotel Satel *** Poprad

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 34,83 eura osoba/noc

4-dňový akciový pobyt pre 2 dospelé osoby a 2 deti do 15 rokov zahŕňa: 3 x ubytovanie s polpenziou, 1 x celodenný vstup do AquaCity "Family Packet“ (kryté luxusné bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, vonkajšie termálne bazény a tobogany, vodné atrakcie.

Veľká noc plná zážitkov

Hotel Boboty *** Terchová

Dĺžka pobytu: 4 noci.
Cena pobytu: 42,25 eura osoba/noc

Sviatočný pobyt zahŕňa ubytovanie na 4 noci s polpenziou (bohaté raňajky a večere formou bufetu), uvítací drink pre dospelých a sladkosť pre deti, voľný vstup do hotelového bazéna a sauny počas celého pobytu.

Rozprávková Veľká noc

Tatragolf Resort **** Veľká Lomnica

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 16,81 eura osoba/noc

Veľkonočný rodinný pobyt zahŕňa ubytovanie v komfortných apartmánoch (apartmány sú kompletne zariadené, kuchynka je vybavená sklokeramickou varnou doskou a ostatným kuchynským zariadením), možnosť polpenzie, bohatý sprievodný program počas pobytu

Veľká noc

Hotel Thermal *** Štúrovo

Dĺžka pobytu: 2 alebo 3 noci
Cena pobytu: 55 eur osoba/noc

Veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, voľný vstup do krytej plavárne s termálnou vodou (plavecký bazén, detský bazén, vonkajší sedací bazén) a do sauny (2 fínske sauny, chladiaci bazén), voľný vstup na vonkajšie kúpalisko s termálnou vodou.

Veľká noc bez starostí

Kúpele Nový Smokovec *** Nový Smokovec

Dĺžka pobytu: 2, 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 34 eur osoba/noc

ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s pripojením na internet, bufetové raňajky, bufetové večere s nápojom (víno/nealko), slávnostná veľkonočná nedeľná večera s hudbou, 1 x procedúra podľa výberu (klasická masáž/oxygeno­terapia).

Veľkonočný pobyt s výletom

Prírodné jódové kúpele Číž *** Číž

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 43,75 eura osoba/noc

V príjemnom tichom a rodinnom prostredí na juhu Gemera v okrese Rimavská Sobota pre vás pripravili zaujímavý relax – pobyt počas tohtoročných veľkonočných sviatkov. Svojou minerálnou jódo-brómovou vodou sú tieto kúpele viac ako 150 rokov jedinečné medzi európskymi kúpeľami. Číž má v priemere až 240 slnečných dní do roka. Veľkonočný pobyt zahŕňa 4 x ubytovanie s polpenziou, balíček procedúr (2 x klasická masáž čiastočná, ozónový kúpeľ, jódový kúpeľ), vstup do fitnes a telocvične, do vnútorného rehabilitačného bazéna, bohatý kultúrny a animačný program, parkovanie.

Veľkonočný pobyt

Kúpele Nimnica ** Nimnica

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 59,75 eura osoba/noc

Veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, liečebné procedúry počas pobytu: medicínsky wellness (bylinková, fínska, parná a infra sauna, whirpool, tepidáriá, Kneippov kúpeľ, bazén), uhličitý kúpeľ, masáž klasická čiastočná, soľná jaskyňa.

Veľká noc v Dudinciach

Hotel Flóra Dudince ** Dudince

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 44,75 eura osoba/noc

wellness balíček zahŕňa ubytovanie na 4 noci s plnou penziou (raňajky formou teplého a studeného bufetu, obedy a večere formou výberu z 3 menu + šalátový bufet, v nedeľu slávnostný veľkonočný obed), 2 x masáž chrbta a šije (20 min.), 1 x akupresúrne masážne lôžko.

Veľkonočný pobyt

Hotel Odevák a Depandance*** Piešťany

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 29,66 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa 3 x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe (budova Depandance), polpenziu (raňajky a večere formou bufetových stolov).

Veľká noc Dr. Klasik Špeciál

Kúpele Trenčianske Teplice *** Trenčianske Teplice

Dĺžka pobytu: 6 nocí
Cena pobytu: 47,50 eura osoba/noc

liečebný pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, lekársku prehliadku, 18 procedúr na pobyt (podľa predpisu lekára), bonus Krym, Pax, Atlantis: denne hodinový vstup do vonkajšieho bazéna Grand, 1 x whirpool, 1 x vnútorný bazén, denne fitnes/telocvičňa.

Veľkonočný pobyt Relax Špeciál

Kúpele Trenčianske Teplice *** Trenčianske Teplice

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 47 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, možnosť konzultácie s lekárom, 12 procedúr na pobyt (termálny kúpeľ so suchým zábalom, rašelinový zábal/limoplast, klasická masáž, perličkový prísadový kúpeľ, parafínový obklad).

Veľkonočný pobyt Relax

Hotel Flóra Trenčianske Teplice

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 44 eur osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, možnosť konzultácie s lekárom, 8 procedúr na pobyt (termálny kúpeľ so suchým zábalom, rašelinový zábal/limoplast, klasická masáž, perličkový prísadový kúpeľ).

Veľkonočný pobyt

Bardejovské kúpele Bardejov

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 39 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie, polpenziu, resp. plnú penziu za doplatok + procedúry (vstup do Wellness Spa – bazény + sauny, klasická masáž, minerálny kúpeľ, soľná jaskyňa, rašelinový zábal, atď. – rozpis podľa dĺžky pobytu).

Wellness pobyt

Ski and Welness Residence Družna ****Demänovská dolina

Dĺžka pobytu: 3, 4, 5, 6 alebo 7 nocí
Cena pobytu: 39 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, vstup do bazéna v čase 8. h – 10. h, neobmedzený vstup do wellness centra v čase prevádzkových hodín, parkovisko, WiFi, detský kútik, požičanie bicyklov, miestny poplatok. Čaká na vás 25-metrový plavecký bazén, detský bazén.

Veľkonočný pobyt

Kúpele Vyšné Ružbachy*** Vyšné Ružbachy

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 30 eur osoba/noc

kúpeľný pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, vstup do Aqua Thermal Wellness a termálneho bazéna Izabela 34 °C (klienti GHS – celodenný vstup, ostatní klienti – denne 2-hodinový vstup), parkovanie, WIFI internet, zľavu na dokúpené procedúry 15 %, 1 x za pobyt hipoterapiu.

Veľkonočný pobyt

Horský hotel Remata *** Ráztočno

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 37 eur osoba/noc

pobytový balíček zahŕňa ubytovanie s polpenziou (raňajky formou bufetu, večera formou trojchodového menu, slávnostná večera počas Veľkonočnej nedele s folklórom), vstup do wellness (vnútorný relaxačný bazén s vírivkou, parná sauna).

Veľká noc v Liptove

Horský hotel Avena *** Liptovský Ján

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 41,60 eura osoba/noc

ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou alebo plnou penziou podľa výberu, vstup do hotelového bazéna a fitnes, rehabilitačné procedúry (podľa dĺžky pobytu a typu balíka).

Veľká noc

Relax Hotel Fim *** Demänovská dolina

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 40 eur osoba/noc

balík zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe (manager balík: ubytovanie v apartmáne), polpenziu alebo plnú penziu podľa výberu, vstup do hotelového bazéna a fitnes, rehabilitačné procedúry (v tabuľke, podľa počtu nocí a typu balíka).

Veľkonočný pobyt

Liečebné termálne kúpele Sklené Teplice*** Sklené Teplice

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 39 eur osoba/noc

kúpeľný pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, vstupnú lekársku prehliadku, denne 2 procedúry, vstup do banského termálneho kúpeľa, využitie masážno-rekondičných prístrojov + bonus rodinná sauna a welcome drink.

Veľkonočný pobyt

Penzión galanto ***Liptovský Ján

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 27,40 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou alebo plnou penziou (podľa výberu), vstup do hotelového bazéna a fitnes v Hoteli Avena, relaxačné procedúry – počet podľa dĺžky pobytu.

Veľkonočný pobyt

Penzión Horec *** Liptovský Ján

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 27,40 eura osoba/noc

jarné pobyty pre všetkých ľudí, ktorí chcú relaxovať v príjemnom horskom prostredí v spojení s aktívnou činnosťou pre svoje zdravie. Pobyt zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou alebo plnou penziou (podľa výberu).

Veľká noc s Petrom Lipom

Kúpele Sliač *** Sliač

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 42 eur osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, liečebné procedúry (2 x minerálny bazén, 1 x masáž čiastočná, 2 x rehabilitačný bazén, 1 x biovak, 1 x soľná jaskyňa, 1 x rašelinový zábal), hotelový program: tanečné zábavy, ľudové tradície, vystúpenie Petra Lipu.

Veľkonočný pobyt

Hotel Hviezda *** Dudince

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 48 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou, nápoj na privítanie, 1 x klasickú čiastočnú masáž, 1 x reflexnú masáž chodidiel, 1 x parafínový zábal, 1 x sauna, sladký darček na izbe, neskorý check-out do 16. h v deň odchodu, neobmedzený vstup do hotelového bazéna.

Veľká noc na Štrbskom Plese

Hotel Crocus Štrbské Pleso **** Štrbské Pleso

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 59,66 eura osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie v priestrannom a modernom apartmáne s polpenziou, privátny vstup do wellness na 1 h alebo masáž chrbta v trvaní 20 minút (potrebné rezervovať vopred), tradičnú organizovanú túru na Popradské pleso (v závislosti od počasia), sladké prekvapenie.

Permon Veľká noc

Grand Hotel Permon **** Podbanské

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 90,90 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou (raňajky, obedy a večere formou bufetu), neobmedzený vstup do wellness centra Aqua & Kids'& Sauna Paradise (v deň odchodu: 1× vstup do 16. h), pestrý animačný program pre deti i dospelých.

Veľká noc

Grand hotel Bellevue **** Horný Smokovec

Dĺžka pobytu: 2, 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 67,50 eura osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou (formou bufetu), animačný a kultúrny program pre deti aj dospelých (detský klub s animátorkou, fit program: akvagymnastika a zumba, hotelové kino), parkovanie, pripojenie na internet + internetový kútik, denný vstup do wellness.

Veľkonočný pobyt

Hotel Sorea Ľubovňa** Stará Ľubovňa

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 32,25 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou/plnou penziou (podľa výberu), uvítací nápoj, voľný vstup do bazéna a fitnes, voľný vstup do perličky, morský aerosólový kúpeľ, bohatý veľkonočný program (výroba kraslíc, výstava a predaj obrázkov a veľkonočných dekorácií.

Veľká noc v Nízkych Tatrách

Hotel Stupka Tále **

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 33,16 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie na 3 noci v dvojlôžkových, resp. v rodinných izbách, bohaté raňajky formou bufetu, neobmedzený vstup do wellness (bazén so slanou vodou, protiprúd, fínska sauna, 2 parné sauny, jacuzzi, ľadopád, ochladzovací bazén, oddychové zóny s ležadlami.

Veľká noc 2014

Spa and Wellness Hotel Orchidea *** Veľký Meder

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 56 eur osoba/noc

wellness balíček zahŕňa ubytovanie s polpenziou, prekvapenie na izbe, 1 x celodenný vstup na termálne kúpalisko s jedným prerušením, 1 x neobmedzený vstup do wellness, hotelový program: hľadanie strateného pokladu.

Veselá Veľká noc

Hotel Flóra Trenčianske Teplice ***

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 56,12 eura osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa nápoj privítanie, 4× ubytovanie s polpenziou (bufetové raňajky, večere: predjedlo, výber z 3 hlavných jedál, šalátový bufet, špeciálne menu obohatené o tradičné veľkonočné špeciality), relaxačný program (1× masáž čokoládovým olejom)

Veľkonočné wellness pobyty

Hotel Kaskády **** Sliač

Dĺžka pobytu: 3, 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 97,40 eura osoba/noc

balíček zahŕňa ubytovanie s polpenziou (formou bufetu), vstup do Exclusive Spa (suchá sauna, bylinkové parné sauny, jacuzzi, infrasauna, tepidárium, oddychová miestnosť, vnútorný bazén s termálnou vodou).

Veľkonočný balík

Hotel ski and Fun Jasná** Demänovská dolina

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 49,75 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie na 5 dní s polpenziou, 1 x vstup do sauny, veľkonočný grill tanier, hotelový veľkonočný program.

Veľká noc po slovensky

Hotel Slovan *** Tatranská Lomnica

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 47,50 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou (raňajky a večere formou bohatého bufetu, live cooking), vstup do relaxačného centra.

Veľkonočný pobyt

Hotel Partizán Tále **** Bystrá

Dĺžka pobytu: 4 alebo 5 nocí
Cena pobytu: 81,60 eura osoba/noc

veľkonočný pobyt zahŕňa welcome drink, ubytovanie s polpenziou formou bufetu), popoludňajší čaj/kávu so sladkými dobrotami, neobmedzený vstup do exkluzívneho Nature Wellness Center (1 650 m2– bazén s protiprúdom a chrličom, exkluzívny Vital & Sauna svet s panoramatickou relax zónou).

Veľká noc v Bratislave

Hotel Sorea Reggia ** Bratislava

Dĺžka pobytu: 2 noci
Cena pobytu: 48 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa 2 x ubytovanie s polpenziou (2 x raňajky, 1 x večera: 3-chodové menu, 1 x veľkonočná večera s kávou a dezertom), welcome drink, malý darček od veľkonočného zajačika, 1 x prehliadka historickým vláčikom pamätihodnosťami Bratislavy, WIFi pripojenie.

Veľká noc v Piešťanoch

Hotel Sorea Sĺňava *** Piešťany

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 39,75 eura osoba/noc

v cene je zahrnuté ubytovanie na 3, resp. 4 noci v dvojlôžkovej izbe s pripojením na internet s polpenziou (formou bufetových stolov), 1 x veľkonočný nápoj, 1 x sladké prekvapenie na izbe, voľný vstup do hotelového plaveckého bazénu, hotelový program: bezplatné líčenie.

Veľká noc v Tatranskej Lomnici

Hotel Sorea Urán *** Tatranská Lomnica

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 36,80 eura osoba a noc

v cene: 4 x ubytovanie s polpenziou (formou bufetu), WiFi v celom hoteli, stolný tenis, veľkonočný program.

Veľkonočné sviatky

Hotel Sorea Trigan *** Štrbské Pleso

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 52,36 eura osoba/noc

veľká noc plná hier, zábavy a animáciami pre celú rodinu: 3 x ubytovanie s polpenziou (formou bufetu), denný vstup do wellness (nerezové bazény s 32 °C vodou, vodné trysky, perličky, odpočiváreň, parné sauny, suchá sauna, ochladzovací bazénik).

Veľkonočný mini pobyt

Hotel Therma – Naturmed&Conference Hotel**** Dunajská Streda

Dĺžka pobytu: 2 noci
Cena pobytu: 49,50 eura osoba/noc

wellness pobyt zahŕňa pohár sektu na privítanie, ubytovanie s polpenziou (raňajky a večere formou bohatých švédskych stolov), neobmedzený vstup do bazénového sveta (veľký relaxačný bazén s vírivkou a protiprúdom, tri sedacie bazény, Kneippov bazén pre nohy.

Veľkonočný pobyt

Liptovské liečebné kúpele Lúčky *** Lúčky

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 50 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s plnou penziou (prípitok pri prvej večeri, veľkonočná večera s veľkonočným menu), 6 liečebných procedúr, denný vstup do bazéna podľa výberu, 1 vstup do vitálneho sveta za pobyt, výstavu a predaj maľovaných vajíčok.

Veľká noc na Donovaloch

Wellness Hotel Šport Donovaly*** Donovaly

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 62,25 eura osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie na 4 noci v dvojlôžkovej izbe s polpenziou (veľkonočné menu v rámci polpenzie), 1 x vstup do zmodernizovaného saunového sveta, 1 x vstup do vodného sveta (bazén s protiprúdom a vodopádom jediný na Donovaloch), Park Snow Card – karta výhod.

Veľká noc v Liptove

Hotel Sorea Máj *** Liptovský Ján

Dĺžka pobytu: 3 alebo 4 noci
Cena pobytu: 46 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou (raňajky a večere formou bufetových stolov), voľný vstup do hotelového bazéna (mineralizovaná, hydrouhličitanovo-sírová termálna voda), bezplatné WIFI v celom hoteli, fitnes a stolný tenis, bohatý sviatočný program v hoteli.

Veľká noc pod Chopkom

Hotel Sorea SNP *** Demänovská dolina

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 42 eur osoba/noc

pobyt zahŕňa ubytovanie na 3 noci s polpenziou, veľkonočný program, sladké prekvapenie pre malých aj veľkých kúpačov.

Veľkonočný pobyt

Hotel Sitno *** Vyhne

Dĺžka pobytu: 4 noci
Cena pobytu: 60 eur osoba/noc

wellness pobyt zahŕňa ubytovanie na 4 noci s polpenziou (formou bohatých bufetových stolov s veľkonočnými špecialitami), Kopkov detský svet – detský kútik, autodráha, spoločenské hry, X-Box, súťaže, hry, minidiskotéka, veselá veľkonočná nálada.

Veľkonočný pobyt 2014

Wellness hotel Patince *** Patince

Dĺžka pobytu: 3 noci
Cena pobytu: 76,33 eura osoba/noc

wellness pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou (vrátane tradičného veľkonočného menu), neobmedzený vstup do bazénového a saunového sveta a fitnes, wellness program Relaxačnej školy Monada (cvičenia, relaxácie a prednášky), akva aerobik, veľkonočný darček, bohatý program.

Zdroj: travelguide.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpele #sviatky #relax #hotely #Veľkonočné pobyty #vybrané tipy