Objavte osem slovenských hradov vďaka freerunningu

Projekt Castle Run prináša unikátne zábery z ôsmich slovenských hradov: Trenčín, Beckov, Čachtice, Spišský, Oravský, Ľubovniansky hrad, Devín a Bratislavský hrad.

25.11.2014 15:45
trencin, castle run, Foto:
Dokument Castle run uvedie unikátne zábery z ôsmich slovenských hradov, ktoré netradične predstavia free running športovci.
debata

Videá nájdete na Born To Trick kanáli YouTube. Do tejto značky patria rôzne športové disciplíny, ktoré sa taktiež prezentovali v Castle Run. Tieto disciplíny ako Street Workout, Breakdance, Capoeira, Folklórne tance (zastupiteľmi SĽUK) a Parkour & Freerunning sú zastúpené profesionálmi. 

Na Bratislavskom hrade si môžete do 29. marca pozrieť unikátnu výstavu o kultúre etruského národa, na ktorej uvidíte aj najvzácnejší sarkofág v podzemných priestoroch hradu. Viac nájdete v článku Bratislavský hrad odhalí najvzácnejší sarkofág Etruskov

Objavte pivničné priestory Bratislavského hradu... Foto: SHUTTERSTOCK
Bratislavský hrad Objavte pivničné priestory Bratislavského hradu a najvzácnejší sarkofág Etruskov na unikátnej výstave.

Čachtický hrad ocenili britskí novinári na najvýznamnejšom veľtrhu cestovného ruchu v Londýne. Tajomstvá ukryté v hradbách aj novinky, ktoré Čachtice chystajú, nájdete v článku Britskí novinári ocenili Čachtický hrad a stredisko Jasná.

Britskí novinári ocenili rekonštrukciu... Foto: SACR
Hrad, Cachtice, Britskí novinári ocenili rekonštrukciu Čachtického hradu, ako aj okolie obce Čachtice.

Viac zaujímavostí o slovenských hradoch nájdete na portáli cestovanie.prav­da.sk

Zdroj: SACR, Freerun Slovakia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #pamiatky #hrady #YouTube #dokument #SĽUK