V Bardejovských kúpeľoch obnovili lesnú kyslíkovú dráhu

Načerpajte nové sily na prechádzke po zdravotno-rehabilitačnom chodníku v blízkosti Bardejovských kúpeľov. Zrekonštruovaný chodník dlhý jeden kilometer ponúka štrnásť stanovíšť s drevenými prekážkami, odpočívadlami, informačnými tabuľami a lavičkami.

04.01.2015 06:00
kyslíkova dráha, Bardejovské kúpele Foto:
Kyslíková dráha dlhá 1 km ponúka štrnásť stanovísť s návodmi na cvičenia. Nachádza sa v blízkosti Bardejovských kúpeľov.
debata (2)

Lesnú kyslíkovú dráhu, ako ju nazvali, sprístupnili verejnosti posledný víkend pred Vianocami. Vychutnajte si čerstvý vzduch, prechádzky a pobyt v prírode. Chodník je vhodným doplnkom k liečebným procedúram, ktoré sa liečia v Bardejovských Kúpeľoch. Relaxačné a ozdravné pobyty na kyslíkovej dráhe môže absolvovať každý v ľubovoľnom čase.

Relax a pohyb v lese pre každého

Veľká časť drevených cvičebných atrakcií, ktorá bola do jesene znehodnotená, je obnovená. Rekonštrukciou prešli aj odpočívadlá, informačné tabule, lavičky a koše na odpadky. Kyslíková dráha vás počas jedného kilometra ponúka štnásť stanovíšť, ktoré vás naučia vykonávať relaxačné a pohybové cvičenia.

Spojte príjemnú prechádzku s cvičením. Cvičebné prvky sú navrhnuté tak, aby sa striedali, a precvičili rôzne časti tela. Na svoje si príde každý návštevník, pretože majú rozličnú náročnosť.

Bardejovské kúpele patria medzi najstaršie na Slovensku

Bardejovské kúpele, ktoré sa nachádzajú 5 km od historického mesta Bardejov, patria medzi najstaršie a najkrajšie na Slovensku. Osem liečivých prameňov a kúpeľná kolonáda v lone prírody horného Šariša vyhľadáva každoročne tisíce domácich a zahraničných turistov.

Viac informácií nájdete na webe Krajskej organizácie cestovného ruchu Severovýchod Slovenska a na Národnom portáli cestovného ruchu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #kúpele #Bardejov #relax