Zaľúbenec skolaboval po 10 dňoch čakania na letisku, jeho internetová láska neprišla

Istý Alexander Pieter Cirk čakal desať dní na letisku v čínskom meste Čangša v provincii Chu-nan, aby sa stretol s priateľkou, s ktorou sa spoznal prostredníctvom zoznamovacej aplikácie.

02.08.2016 16:30
debata

Tá však neprišla a 41-ročný Holanďan skončil v nemocnici v dôsledku fyzického vyčerpania. Dvadsaťšesťročná Čang sa vraj na letisko nedostavila preto, lebo si myslela, že muž žartuje.

Cirk sa chystal so ženou stretnúť po dvoch mesiacoch písania si prostredníctvom zoznamky. Po tom, ako odmietal opustiť letisko a vzali ho do nemocnice, o jeho situácii informovala lokálna televízia, na čo neskôr reagovala aj samotná Čang.

„S naším vzťahom sme napredovali, ale neskôr som mala pocit, že je ku mne ľahostajný. Jedného dňa mi zrazu poslal fotografiu leteniek a ja som si myslela, že je to vtip. Potom sa mi neozval,“ uviedla pre chu-nanskú televíziu.

Dodala tiež, že v tom čase podstúpila plastickú operáciu v inej provincii a mala vypnutý telefón.

Na incident začali reagovať aj ľudia na sociálnych sieťach, pričom sa Cirkovo konanie stretlo s pozitívnymi aj negatívnymi ohlasmi. „Možno prišla na letisko, videla ako vyzerá a hneď odišla,“ napísal jeden z používateľov sociálnej a mikroblogovacej siete Weibo.

„Je to chlap, čo berie vzťah vážne, nezahráva sa s citmi. Ak ho už nechceš, povedz mu, nech ide domov,“ vyzval ženu ďalší.

Čang by sa údajne po svojom zotavení s Holanďanom rada stretla a pokračovala v ich vzťahu, on by sa mal v priebehu tohto týždňa vrátiť domov, napísal portál Bbc.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Čína #letisko #Holandsko #zaľúbenosť #internetová zoznamka