Bardejovský región má prezentovať nový propagačný film s najkrajšími miestami

Pomôcť prezentácii a zvýšeniu návštevnosti bardejovského regiónu má nový propagačný film Región Šariš - Bardejov a okolie.

23.01.2017 14:15
Bardejov Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Slávnostne ho predstavili v galérii Poľsko-slovenského domu pri príležitosti 10. výročia jeho otvorenia.

Propagačný film pripravila Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Šariš – Bardejov a vytvorila ho Bardejovská televízna spoločnosť.

Ako uviedol riaditeľ OOCR Radomír Jančošek, na propagačnom DVD sa podarilo zachytiť najkrajšie miesta regiónu.

„V celkovej dĺžke šesť minút sú na DVD spolu tri propagačné snímky, z ktorých každá trvá dve minúty,“ uviedol Jančošek.

Zachytené sú na nich Bardejov, Bardejovské kúpele a pamiatky, ako sú napríklad drevené kostolíky, bazilika Svätého Egídia, skanzen, radnica alebo múzeum.

„Propagačný film dobre zapadá do mozaiky publikácií, aktivít a podujatí, ktoré vytvárajú informačný mix a majú prilákať do nášho regiónu ďalších turistov,“ dodal Jančošek.

Film chcú prezentovať na 23. medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe od 26. do 29. januára.

Hostia si ho nájdu aj v turistických infocentrách okresu Bardejov a bude propagovaný aj v hotelových infokanáloch, spoločenských priestoroch a na recepciách v Bardejovských kúpeľoch.

OOCR Šariš – Bardejov vlani na podporu cestovného ruchu vydala publikácie Bardejov – Turistický sprievodca, ktorá propagovala región a je stále návštevníkom k dispozícii zdarma a Bardejov – Obrazový sprievodca mestom a okolím.

Publicitu regiónu zabezpečila aj internetová PR kampaň na Slovensku a v Českej republike.

V Poľsku to bola billboardová kampaň propagujúca najatraktívnejšie lákadlá regiónu – Bardejovské Kúpele a mesto UNESCO Bardejov.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #pamiatky #Bardejov #prezentácia