Pobyt na Komárom ostrove u slávneho miliardára vyjde na 16 000. Štípance v cene?

Nové ubytovanie slávneho podnikateľa a vizionára Richarda Bransona na súkromnom ostrove na Britských Panenských ostrovoch doslova vyráža dych. Svojou ponukou aj cenovkou. Pobyt v luxusnej vile zahŕňa služby súkromného kuchára aj manažéra, ktorý pre každého hosťa vytvorí personalizovaný plán dovolenky podľa preferencií a požiadaviek.

16.10.2021 07:00
debata (1)

Britský miliardár Branson nedávno otvoril Moskito, svoj druhý súkromný ostrov v súostroví, ktoré je zámorským územím Spojeného kráľovstva v Karibiku.

Ostrov Moskito, ktorý má 50 hektárov, ponúkne desať súkromných nehnuteľností, niektoré budú k dispozícii na prenájom prostredníctvom Virgin Limited Edition, píše CNN.

Rekreačná oblasť na východe ostrova ponúka plážový dom, nekonečný bazén aj bar, tenisový pavilón s dvoma kurtmi či centrum vodných športov.

Na Moskite má vlastný dom aj majiteľ, nie je prekvapením, že nehnuteľnosť sa volá Branson Estate. Okrem tejto vily sú bohatým dovolenkárom k dispozícii aj ďalšie dve luxusné nehnuteľnosti Oasis Estate a Point Estate.

Oasis sa nachádza na najvyššom vrchu ostrova Moskito, aby ponúkla panoramatický 360-stupňový výhľad na okolité ostrovy a Karibské more. Každá zo šiestich spální má vlastnú kúpeľňu s vaňou a sprchovacím kútom vo vnútri aj vonku.

Point je zasa zasadená na okraji útesu, súčasťou sú súkromné vilky, kde sa dohromady ubytuje 22 hostí.

Malorka, Malorca, Majorka, pláž, leto, dovolenka, more, ostrov, lode, člny, mesto, Rybárska dedina, Cala Figuera Čítajte aj Známy miliardár sa chystá postaviť najluxusnejší hotel Stredomoria

Najväčšia nehnuteľnosť, Branson Estate, má vlastnú súkromnú pláž a ďalšie tri vily s vlastnými kuchyňami, bazénmi a vírivkami. Dve z víl sú inšpirované Bransonovými deťmi, 39-ročnou dcérou Holly a 36-ročným synom Samom.

Miliardár Branson vlastní aj neďaleký ostrov Necker Island, ktorý v roku 1979 kúpil za 180 000 dolárov a v roku 1983 prerobil na súkromné letovisko.

Na rozdiel od ostrova Necker, ktorý je z väčšej časti k dispozícii len na privátne využitie a ktorého všetkých 20 izieb si musí prenajať jedna skupina 40 hostí na celý týždeň, sú vily na ostrove Moskito k dispozícii aj jednotlivo. Každú si musí skupina či rodina prenajať na minimálne štyri noci.

Samozrejme, že luxusné pobyty na ostrove Moskito nie sú lacné. Ceny v Point Estate sa začínajú od 15 000 eur za noc pre 16 hostí. Oasis Estate stojí od 16 400 eur za noc. V porovnaní s Necker Island, kde sa cena pobytu začína na 90 000 eurách, sú tieto sumy ešte veľmi príjemné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karibik