Raj našincov: Park Snow Donovaly

Aj tohtoročný začiatok lyžiarskej sezóny 2015/2016 sa na Donovaloch bude niesť v duchu nízkych cien skipasov. Až do 25. decembra 2015 (vrátane) je možné na Donovaloch lyžovať len za 10 € pri kúpe 7-hodinového (t. j. celodenného) skipasu.

24.11.2015 07:00
lyžiar, lyžovanie, lyžovačka, lyže, zima, sneh,... Foto:
Výhodou kúpy sezónneho lístka je jeho platnosť aj počas večerného lyžovania.
debata (1)

V predaji je k dispozícii aj alternatíva skipasu na kratšiu lyžovačku. Lez 8 € zaplatíte, ak vám stačí lyžovačka na 4 hodiny. Deti do 12 rokov lyžujú len za 8 € (7-hodinový), resp. 6 € (4-hodinový lístok).

  • Zakúpte si celosezónny skipas a brázdite zjazdovky na Donovaloch hoci aj každý deň! Jedinečná ponuka pre všetkých pravidelných návštevníkov je platná pre každého bez rozdielu veku až do 25. decembra 2015! Za rovnakú cenu je možné zakúpiť si aj prenosný 10-dňový lístok a striedať sa pri jeho využívaní napr. s kamarátmi alebo ostatnými členmi rodiny. Výhodou kúpy sezónneho lístka je jeho platnosť aj počas večerného lyžovania, na rozdiel od prenosného 10-dňového lístka, ktorý je možné využiť len na lyžovačku počas dennej prevádzky lanoviek a vlekov v čase od 8.30 do 16. hod.
  • Na Donovaloch lyžujú zadarmo deti až do 8 rokov!
  • Takmer vo všetkých lyžiarskych strediskách na Slovensku si lyžovačku užívajú deti do 6 rokov v sprievode dospelej osoby s platným lyžiarskym lístkom zadarmo. Túto tradíciu však na Donovaloch tento rok rušíme a pre pobytových hostí, najmä rodiny s deťmi zavádzame možnosť získať bezplatný skipas pre deti až do dovŕšenia 8. roku života! Táto ponuka platí pri kúpe 3– až 7-dňových skipasov, keď za skipas platia len rodičia, prípadne sprevádzajúce o­soby.
  • Hranica 6 rokov pre deti, ktoré nepotrebujú na lyžovačku skipas a lyžujú spolu s rodičom, zostáva pri kúpe krátkodobých lyžiarskych lístkov – t. j. všetkých s platnosťou kratšou ako 3 dni. Takisto hranica 6 rokov je uplatňovaná aj pri kúpe celosezónneho skipasu.
  • S veľkým úspechom sa v minulej sezóne stretlo nahradenie celodenného skipasu 7-hodinovým lístkom. Okrem 7-hodinového lístka je možné zakúpiť aj ďalšie „hodinové“ (2-, 3-, 4-, 5-, 6-hodinové) skipasy s flexibilným časom platnosti od prvého použitia na turnikete. Platnosť celodenného lyžiarskeho lístka bola fixná v čase 8.30 – 15.30, resp. od polovice januára do 16. hodiny. Ak klient prišiel do strediska neskôr, za celodenný skipas zaplatili rovnakú cenu. So 7-hodinovým lístkom bude môcť lyžovať napr. od 9.15 do 16.15 hodiny.
  • Taktiež v minulej sezóne sme zaviedli nepretržitú prevádzku 4-sedačkovej lanovky a vleku P2 na Záhradišti v čase 8.30 – 21. hod., čo opäť lyžiari veľmi ocenili. Denné lyžovanie plynulo prechádza do večernej prevádzky. S flexibilnou platnosťou napr. 7-hodinového lístka majú lyžiari možnosť spojiť denné aj večerné lyžovanie, napr. ak začnú lyžovať o 13.45, lyžujú na Záhradišti až do 20.45! Samozrejme, stále je možné kúpiť si aj lyžiarske lístky len na večerné lyžovanie, ktorých platnosť je už od 16. do 21. hod.
  • ** Ceny všetkých skipasov** zostávajú oproti minulej sezóne nezmenené!
  • Na Donovaloch si na svoje určite prídu aj vyznávači bežeckého lyžovania. K dispozícii sú 2 bežecké okruhy v okolí Polianky a Močiarov a trasa z Donovál až na Šachtičku. Celková dĺžka pravidelne upravovaných bežeckých trás je 18,4 km. Sú pripravované vždy pred víkendom pre korčuliarsky štýl.
  • 8-hodinový výberový lístok je lístok vhodný pre všetkých, ktorí si chcú užiť slobodu a nechcú sa viazať kúpou časových lístkov a pri častejších návštevách nášho strediska nelyžujú celý deň. Prvým prechodom cez turniket sa odpočíta z lístka 1 hodina, počas ktorej môže majiteľ lístka uskutočniť neobmedzený počet jázd. Ak po uplynutí tejto hodiny už žiadny ďalší prechod cez turniket neuskutoční, na lístku zostáva 7 hodín, ktoré môže opäť ľubovoľne využiť v ktorúkoľvek dobu počas prevádzky dopravných zariadení v našom stredisku na dennom alebo večernom lyžovaní. Ďalšiu hodinu majiteľovi lístka odpočíta až prechodom cez turniket po uplynutí 60 minút od prvého prechodu cez turniket.
  • Príklad: Prichádzam do strediska, v 8.25 si v pokladni kúpim 8-hodinový výberový lístok. Prvýkrát prechádzam cez turniket o 8.31 hod. V tomto momente sa z lístka odpočíta celá jedna hodina do 9.31. Ďalšie jazdy sú napríklad 8.44, 9.05, 9.18, 9.29 hod. Potom sa rozhodnete, že si urobíte prestávku a idete do Husky baru. Na lístku mám stále k dispozícii ešte celých 7 hodín.
  • Opäť lyžujete od 11.40 (bude odpočítaná druhá hodina do 12.40 hod.), urobíte však len jednu jazdu a stretnete známeho, ktorý vás zavolá na obed. Po obede sa už na svah nevrátite, zostáva lístok so 6 hodinami, ktoré môžete využiť podobným spôsobom ktorýkoľvek iný deň, príp. ešte v rovnaký deň na večerné lyžovanie.
  • 8-hodinový výberový lístok je prenosný, nie je vystavený na meno a fotografiu majiteľa a 8 hodín z neho je možné čerpať ktorýkoľvek deň na dennom alebo večernom lyžovaní v priebehu celej lyžiarskej sezóny 2015/2016.

Zdroj: Miroslav Dobrota, marketingový manažér PARK SNOW Donovaly, Petra Pondelíková, vedúca infocentra Info Donovaly

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovačka #skipasy #Donovaly #zjazdovky #Kam na zimnú dovolenku