Lyžovačka na Orave: Užite si nové zasnežovanie, potom skočte do wellness

Na Orave pre návštevníkov počas zimnej sezóny pripravili viacero noviniek nielen v lyžiarskych strediskách. Ski park Kubínska hoľa privíta lyžiarov novým bezdotykovým turniketovým systémom. Novinkou je aj možnosť nákupu lístkov cez e-shop za zvýhodnené ceny.

16.12.2015 15:00
pobyt, Valentín Foto:
Na Orave pre návštevníkov počas zimnej sezóny pripravili viacero noviniek nielen v lyžiarskych strediskách.
debata (1)

„Informácie o lyžiarskom stredisku nájdete na novej webovej stránke. Rozširujeme parkovacie plochy, vďaka ktorým sa zväčší ich kapacita o 300 miest. Takisto sme opravili kritické úseky prístupovej cesty,“ prezradila Ľubica Ľubeková zo strediska.

Na Zverovke – Spálenej túto zimu pomôže so snehom nový zasnežovací systém s delami. Ceny tento rok nezvyšovali. Ski Zábava Hrušín ponúka novootvorený wellness priamo v lyžiarskom stredisku.

Múzeum oravskej dediny pre veľký záujem opäť pripravilo večerné prehliadky s lampášmi, sprievodcom a posedením pri ľudovej hudbe. Program sa uskutoční v termíne od Troch kráľov do konca februára počas každej stredy. „Posedenie je priamo v objekte múzea a folklórne vystúpenie zabezpečuje jedna rodina, ktorá zapája aj návštevníkov do tanca,“ hovorí riaditeľ múzea Richard Janoštín.

Aquapark AquaRelax Dolný Kubín pre študentov, seniorov a obyvateľov mesta pripravil zníženie cien na vstup do vodného sveta. „Novinkou je možnosť zakúpenia permanentných vstupov prenosných nielen na plavecký bazén, ale aj na vodný svet,“ potvrdila Elena Šebová z marketingu aquaparku.

Na Orave nezabúdajú ani na vyznávačov bežeckého lyžovania. Okrem upravovaných bežeckých trás organizujú bežecké prechody, ktoré sa konajú každý víkend v inej lokalite na Orave, dodala Alžbeta Železníková, projektový manažer Oblastnej organizácie cestovného ruchu Klaster Orava.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #wellness #Orava #lyžovačka