Najviac prelyžovaných kilometrov, najlepšie výkony - budú hľadať kráľa svahov

Vášniví lyžiari sa aj túto sezónu môžu zapojiť do projektu s názvom Ski Challenge výzvy. Prostredníctvom neho môžu zistiť, ako sú na tom s prelyžovanými kilometrami na svahoch vo Vysokých Tatrách, v Jasnej a v českom stredisku Špindlerův Mlýn.

20.12.2015 15:00
lyžovanie, prázdniny, vysoké tatry, sneh,... Foto: ,
Celú zimu sa bude hľadať aj najväčší kráľ lyžovačky. (Ilustračné foto.)
debata

Podľa osobnej štatistiky a detailného výškografu svojho denného lyžiarskeho výkonu sa z lyžiarov vo zvolených kategóriách na 20, 50, 100, 200 a 500 kilometrov môžu stať víťazi odmien v zákazníckom programe Gopass.

Celú zimu sa bude hľadať aj najväčší kráľ lyžovačky, ktorý nalyžoval najviac kilometrov a pripísal si najviac vernostných bodov.

Počas minuloročnej sezóny v rámci projektu Ski Challenge 2016 nalyžoval najlepší lyžiar v tatranských strediskách 4 142 kilometrov a stal sa tak lyžiarskym kráľom. „Veríme, že tento rok sa do výzvy zapojí viac ako 10-tisíc lyžiarov a nájde sa nový kráľ zjazdoviek, ktorý spomínané číslo prekročí,“ uviedol Vladimír Šarafín, obchodný manažér pre Gopass.

Tí lyžiari, ktorí podľa jeho slov nalyžujú svoj stanovený level si pripíšu na svoj Gopass účet body. Tie budú môcť míňať pri opakovaných návštevách lyžiarskych stredísk, vďaka nim môžu aj ušetriť. „V súťaži Ski Challenge sa na konci mesiaca vždy žrebuje výherca skipasov, rovnako sa bude tento rok hľadať aj Kráľ svahov, teda najlepší lyžiar, ktorý počas celej zimy nalyžoval najviac kilometrov,“ doplnil Šarafín.

Čísla neklamú

Štatistiky z nazbieraných tatranských kilometrov si môže každý registrovaný lyžiar v programe Gopass odčítať prostredníctvom rovnomennej slovenskej či českej internetovej stránky alebo mobilnej aplikácie. Výpočet nalyžovaných kilometrov je založený na prepočte prostredníctvom prechodov cez turnikety lanoviek v stredisku.

Ski Challenge predstavuje platformu pre zdieľanie zážitkov a štatistík zo športových aktivít. Využívanie Ski Challenge je podmienené výberom takzvaného levelu. Každý z vybraného stupňa náročnosti má definovaný počet kilometrov a nazbieraných Gopass bodov, ktoré je nutné dosiahnuť pre jeho naplnenie.

Každý zaregistrovaný lyžiar má možnosť zvoliť si level a zdolať svoju výzvu. Naplnenie stupňa náročnosti vo zvolených kategóriách znamená aj zaradenie do žrebovania o ceny.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vysoké Tatry #lyžovačka #lyžiar #svahy #zima 2015