Londýn otvorí nudistickú reštauráciu: Drahé jedlo a oslobodenie od modernej doby

Britská metropola chystá v lete reštauráciu, v ktorej sa návštevníci vraj budú môcť oslobodiť od modernej doby - od mobilov, elektriny, ale tiež, ak budú chcieť, od šiat.

26.04.2016 07:00
Nahá, sexi, žena, bez šiat, pózovanie, dlhé... Foto:
Do reštaurácie nemusia prísť návštevníci už bez šiat.
debata

Reštaurácia Bunyadi, ktorú v centre Londýna otvoria v júni na tri mesiace, nestačí prijímať objednávky. Podľa britského denníka The Daily Telegraph už má na čakacej listine vyše 4 000 záujemcov.

„Asi to nebude miesto na prvé rande, ale skôr na druhé či obed s priateľmi," domnieva sa autor projektu Seb Lyall. A dodáva, že podľa neho by prvá nudistická reštaurácia v Londýne mala osloviť najmä vegánov a nudistov.

Miesto podniku, ktorý bude mať kapacitu 42 miest, zatiaľ nešpecifikoval. Uviedol len, že hlavné jedlo vyjde okolo 60 libier (približne 77 eur).

Reštaurácia Bunyadi, čo v hindčine znamená prirodzený, sa prezentuje ako „prvý nudistický gastronomický zážitok“ v britskej metropole. Návštevníkov pozýva do „tajného sveta“, kde nie sú telefóny, elektrické svetlá, ani šaty (tie s však zákazníci nebudú musieť povinne vyzliecť). Reštaurácia má totiž mať aj oddelenie pre menej odvážnych.

V celom objekte sa vraj budú používať len prírodné a ekologické produkty. Jedlo sa bude pripravovať na ohni, servírovať na ručne vyrobenom keramickom riade a s jedlými príbormi. Svetlo zaistia sviečky a stoly a kreslá budú z dreva. Jednotlivé stoly budú oddelené bambusovými rohožami.

Do reštaurácie nemusia prísť návštevníci už bez šiat, tie si môžu odložiť pri vchode v šatni. Tam tiež dostanú ľahké župany, ktoré môžu použiť, ale ani to nemusia.

Za projektom stojí spoločnosť Lollipopup, ktorá už vlani v Londýne v lete otvorila bar inšpirovaný seriálom Breaking Bad (Perníkový tatko). V ňom si návštevníci môžu v simulovanom laboratóriu namiešať (uvariť) svoj koktail.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #reštaurácia #Perníkový tatko #nudizmus