Letné večery a filmy idú dokopy: Prehľad kín pod holým nebom

Milujete leto a milujete filmy? Čo tak spojiť tieto dve príjemné veci dohromady? Teplé večery sú priam ideálne na sledovanie vzrušujúceho trileru alebo romantickej komédie. Kde môžete navštíviť kiná pod holým nebom?

09.07.2016 07:00
kino, sála, filmy, premietanie, kinematografia, Foto: ,
Neseďte vnútri, vychutnajte si filmy pod letným hviezdnym nebom.
debata

Banská Bystrica

Kino v bazéne
Kino opäť prináša filmové premietanie v areáli Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského. Program. Program

Letné kino v amfiteátri
Filmy pod holým nebom opäť ponúkne aj Banskobystrický amfiteáter Paľa Bielika. Program.

Bratislava

Autokino Zlaté piesky
Premieta každý štvrtok, piatok a sobotu, vždy o 21:30 hod. na parkovisku Shopping Palace Zlaté Piesky. Vstup je bezplatný. Stačí, ak prídete autom, zaparkujete a naladíte si v rádiu správnu frekvenciu 91 FM. Program.

Letné kino v Líščom údolí
Mestská časť Karlova Ves bude aj toto leto premietať každý piatok, počas júla sa filmy začnú o 21:00, v auguste o 20:30. Program.

Letné kino SNG v Berlinke
V Esterházyho paláci sa počas leta, každú stredu od 21:00, budú premietať žánrovo rôznorodé filmy (vhodné pre divákov od 15 rokov) od špičkových európskych režisérov, mnohé filmy s oceneniami či nomináciami na prestížnych filmových festivaloch. Program.

Letné kino Istra Centra
Filmy pod holým nebom, spolu s pohostením, premietajú aj na nádvorí Miestnej knižnice na Istrijskej ulici v Devínskej Novej Vsi. Počas leta si filmy môžete pozrieť každý druhý piatok o 21:15. Vstup je zdarma. Program.

Letné kino na Kuchajde
Mestská časť Nové Mesto pripravila v rámci Kultúrneho leta 6. ročník projektu Letného kina v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda. Premieta sa vždy v stredu a v sobotu – počas júla o 21:30 a v auguste o 21:00. Program.

Bažant Kinematograf na Magio pláži
Premietanie na Tyršovom nábreží štartuje v stredu 13. júla. Program.

Vajnorské open-air letné kino
Vajnory pripravili v rámci Kultúrneho leta 2016 v kine v Parku pod lipami filmové predstavenia, premietať sa bude každý piatok od 21:00. Program.

Letné kino Rača
Letné kino bude premiérovo aj vo vynovenom amfiteátri v Rači. Každý júlový piatok o 21:15 sa bude premietať zdarma. Program.

Letné kino v amfiteátri Senec
Kino v Parku oddychu v Senci ponúkne viaceré novinky, ale aj úspešné reprízové tituly. Program.

Letné kino v amfiteátri Pezinok
Pezinský amfiteáter bol prvý na Slovensku, ktorý premietal digitálne nosiče a je v nepretržitej letnej činnosti od začiatku 60. rokov. V letných mesiacoch premieta denne a za každého počasia, premietania sa v júli začínajú o 21:15, v auguste o 21:00. Program.

Košice

Letné kino v amfiku
Premieta sa každý utorok, štvrtok a nedeľu o 21:00 hodine. Program.

Letné kino na Terase
Na najväčšom košickom sídlisku budú aj tento rok premietať najnovšie česko-slovenské komédie. Premietať sa bude každú stredu večer pred Átriom v Zuzkinom parku. Program.

Kasárne/Kultur­park
Kultúrne centrum má pre návštevníkov prichystaný program Leto v parku, v rámci ktorého chystá tri premietania. Tabačka Kulturfabrik uvedie každý utorok o 21:00 na dvore areálu bývalej tabakovej továrne na Gorkého ulici. Program.

Nitra

Letné kino v amfiteátri
Priamo na Nitrianskom hrade si môžete užiť letné večery s dobrým filmom pod hviezdami. Premieta sa každý piatok od 21:00. Program.

Prešov

Letné kino v amfíku
Prešovský amfiteáter premieta počas leta dokumenty, hrané aj animované filmy. Program.

Letné kino Pocity
V prešovskom lanovom centre sa premieta každý štvrtok o 20:30. Program.

Trnava

Letné kino
Filmy uvedie trnavský amfiteáter každý deň od 21:30. Program.

Žilina

Letné kino
Premietať sa počas leta bude aj na Námestí Andreja Hlinku vždy večer v piatky, soboty a nedele. Program.

debata chyba