Škaredkám vstup zakázaný! Čoskoro otvoria elitný bar len pre krásky a mačov

Internetová zoznamka s príznačným názvom Beautiful People, ktorá nad všetky ostatné kritériá kladie fyzickú atraktivitu potenciálnych partnerov, sa chystá v Los Angeles otvoriť exkluzívny podnik. Budú doňho môcť vstúpiť len pekní ľudia, ostatných vykážu odo dverí.

24.10.2016 07:00
debata (8)

Akokoľvek bizarne táto myšlienka vyznieva, jej realizácia v praxi bude ešte svojskejšia. Bude pri vchode rovnomenného baru v západnom Hollywoode stáť špecialista na krásu a módny guru v jednom? Bude sa dať voči nepriaznivému verdiktu odvolať a presvedčiť kompetentných o „svojich kvalitách“?

Zakladať zoznamky Greg Hodge Beautiful People hovorí, že bar aj stránka vychádzajú z prirodzenosti ľudí. V ideálnom svete by sme sa pozreli na neznámeho a uvideli krásu jeho duše a charakteru. Realita je však iná, prvé, čo nás na človeku upúta, je jeho vzhľad a výzor je zároveň to, vďaka čomu sme pre iných atraktívni, povedal Greg pre Bravo TV.

Bar Beautiful People, ktorý otvoria vo februári 2017, bude podľa neho naplnený krásnymi a inteligentnými ľuďmi zo všetkých spoločenských vrstiev, od zubných sestier po modelov, ktorí „nebudú atakovaní pohľadom na škaredých ľudí a nebudú mať pred očami žiadne znetvorené tváre“.

Iniciátor jedným dychom dodal, že dostáva aj mnoho negatívnych reakcií, podľa ktorých je celá myšlienka diskriminačná. Tieto výčitky nevyvracia, má však na ne jednoduchú odpoveď: on je vlastník a kto nechce, nech na zoznamku ani do podniku nechodí.

Komplikovaný nervydrásajúci vstup

Návštevníci baru sa musia najprv stať členmi VIP klubu, kam spolu s prihláškou zašlú fotografie svojej tváre, profilu a celej postavy. Potom nastane 48 hodín neistoty. Nového žiadateľa totiž hodnotia a bodujú samotní krásavci, ktorí už sú členmi exkluzívneho spolku. Ten aktuálne funguje momentálne v 120 krajinách sveta a má 850 000 členov.

Ale čo ak si člen klubu bude chcieť pozvať do baru spoločnosť „z ulice“, ktorá nepatrí do elitného spolku? V tom prípade prídu na rad „vyhadzovači“, ktorí priamo na mieste posúdia krásu návštevníka, a teda či je hodný prekročiť prah podniku. Tu však bude existovať výnimka – ospravedlniť nižšie bodové ohodnotenie vzhľadu ako 10 z 10 dokáže primerane vysoké bankové konto.

Zdroj: Independent.co­.uk; Bravotv.com; Thesun.co.uk; Metro.co.uk; Bbrit.co

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #krása #móda #Los Angeles #bar #VIP