Čas na roadtrip! Vďaka aplikácii budete šoférovať mestami bez rizika nákazy

Milujete tú voľnosť, keď si len tak sadnete za volant, ďobnete prstom do mapy, zošliapnete plynový pedál a vyberiete sa na výlet do niektorého z miest? Korona aj týmto cestám dala stopku, no je tu náhradné riešenie.

13.07.2020 07:00
debata

Desktopová aplikácia Drive and Listen vás vezme za hranice všedných, pandémiou poznačených dní, a umožní vám – aspoň spoza obrazovky – ponoriť sa do ruchu veľkomiest po celom svete.

Vyberte sa ulicami Varšavy, Jekaterinburgu, Toronta, Tokia, Štokholmu, San Francisca, Soulu, Prahy, Paríža, New Yorku, Moskvy, Istanbulu, Havany, Berlína, Budapešti či Amsterdamu a mnohých ďalších. Áno, v ponuke je aj Wu-chan.

A ako bonus vám aplikácia na cestu naladí miestne rádio s dobrou hudbou, aby atmosféra a zážitok boli dokonalé.

Kým záznam z mesta v kvalite 4K je vopred nahratý a synchronizovaný zo služby YouTube, rádio vysiela hudbu a diskusné relácie v reálnom čase, čím prispieva k realistickému zážitku z jazdy.

Môžete sa tiež rozhodnúť povoliť hluk v meste, vrátane trúbenia taxíkov a rozprávania chodcov na chodníkoch okolo.

Na rozdiel od aplikácie Google Earth, kde musíte neustále klikať, aby ste sa ulicami pohybovali, táto aplikácia vykonáva všetku prácu za vás. Jednoducho si vyberiete rýchlosť svojho automobilu a už sa budete len pozerať a vychutnávať si mesto podľa vlastného výberu.

A možnosti Drive and Listen určite využijete aj neskôr, keď budete opäť môcť plánovať aj skutočné výlety – aplikácia vám poskytne omnoho realistickejší obraz a pocit z miest ako fotografie.

Aplikáciu môžete využívať zadarmo, ale jej tvorca, Erkam, ocení príspevky spokojných používateľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #aplikácia