Taliansko je skvelý tip na dovolenku "first minute"

Zľavy za skorý nákup letnej dovolenky s obľubou využíva čoraz viac Slovákov, preto pre dovolenkárov na poslednú chvíľu veľký výber nezostane.

02.02.2014 06:00
opaľovanie, dovolenka, more Foto:
Nenechajte sa oklamať chladným počasím. Ten pravý čas na výber letnej dovolenky môže byť práve teraz.
debata

Nečakajte na poslednú chvíľu

Pokiaľ ste sa rozhodli využiť akciu first minute, urobili ste dobre. Okrem toho, že si dovolenku vyberáte zo všetkého, čo pre vás cestovná kancelária na ďalšiu sezónu pripravila, vyberáte za najlepšie ceny. Kompletnú ponuku hotelov v najrôznejších destináciách, široké možnosti výberu ubytovania a kategórií izieb, ktoré vyhovejú individuálnym požiadavkám, máte k dispozícii práve teraz.

„Akciu first minute ponúkame v období, keď nám hotely poskytujú najvyššie zľavy a tie potom premietame do cien jednotlivých zájazdov. Preto je pre našich klientov kúpa zájazdu počas tejto akcie taká výhodná. Navyše deti môžu len v období týchto zliav získať dovolenku zadarmo. Neplatia za letenku, ubytovanie ani služby all inclusive. Tieto a ďalšie benefity tak spolu s kompletnou ponukou hotelov predstavujú najvýhodnejšiu a neopakovateľnú príležitosť na kúpu letnej dovolenky,“ vysvetľuje Mikuláš Milko, riaditeľ cestovnej kancelárie Hydrotour.

Určite sa vám už stalo, že ste si po dlhom zvažovaní konečne vybrali správny hotel a tešili sa do momentu, keď ste sa dozvedeli smutnú správu: hotel je vypredaný. Alebo má vybraný hotel už len jednu voľnú izbu a vy potrebujete dve, prípadne rodinný apartmán. Ak sa chystáte na dovolenku ako rodina či väčšia skupina, dlho nečakajte. Každý hotel má obmedzenú ponuku rodinných či iných špeciálnych izieb.

Pre koho sú zľavy

First minute pobyty sú výhodné predovšetkým rodiny s deťmi, aby si zaistili želaný hotel a typ izby. Niektoré hotely sú totiž lepšie prispôsobené malým návštevníkom, nájdete v nich detský klub či kuchynský kútik pre mamičky s malými deťmi, ktorý je k dispozícii na prípravu jedla 24 hodín denne. Azda najväčšou výhodou pre rodičov je, keď sú v hoteli aj slovenskí animátori, ktorí pre deti stále vymýšľajú zaujímavý program.

Ak ste sa tento rok rozhodli dovolenkovať vo väčšej skupine, takisto neodkladajte nákup dovolenky na poslednú chvíľu. Požadovaná kapacita v hoteli či lietadle môže byť neskôr vypredaná.

Taliansko je opäť trendy

Minuloročná sezóna potvrdila, že sa Taliansko so svojimi malebnými mestečkami, s vynikajúcim jedlom a vínom teší čoraz väčšej obľube našincov. Veď prechádzky romantickými námestiami či nádhernými pieskovými plážami, podmanivé chute miestnych špecialít alebo ochutnávky pravého talianskeho vína sú zárukou nezabudnuteľnej dovolenky.

Pýtate sa, koľko vás približne bude dovolenka v Taliansku stáť? Ponúkame vám malý príklad vybraných destinácií a hotelov:

Hotely v Taliansku
Destinácia/Hotel Strava Cena Trvanie
Sicília
Serenusa Village 4* all inclusive Family od 517 eur 8 dní
Sardínia
Calaserena Village 4* all inclusive Family od 594 eur 8 dní
Puglia
Torreserena Village 4* all inclusive Family od 517 eur 8 dní
Grand Hotel Serena 4* all inclusive Family od 545 eur 8 dní

Zdroj: CK Hydrotour

Hlavné výhody akcie first moment:

  • Široký výber hotelov v rozmanitých destináciách
  • Dostupnosť rôznych typov izieb, široký výber rodinných izieb
  • Zľavy až do výšky 30 % z ceny zájazdu
  • Deti veľa ráz dovolenkujú zadarmo
  • Možnosť naplánovať si dovolenku dopredu
  • Bezplatná zmena termínu
  • Žiadny stres s kúpou dovolenky na poslednú chvíľu
  • Ďalšie bonusy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #leto #first minute