Čierna Hora dostala ultraluxusný rezort. Je prvý v celej Európe

V obkolesení nádherných hôr, nedotknutého pobrežia a panenských ostrovov otvorili v miniatúrnej Čiernej Hore prvý luxusný rezort One & Only Portonovi v Európe.

16.05.2021 07:00
debata (4)

Nový rezort sa nachádza v zálive Boka Kotorska – na idylickom mieste na pobreží Jadranského mora.

113 izieb a apartmánov, z ktorých všetky majú cez obrovské okná a terasy od podlahy až k stropu dokonalý výhľad na okolitý prístav, záliv a hory, informuje The National News.

Prezidentský apartmán má súkromnú vínnu pivnicu, vonkajšiu jedálenskú terasu s kapacitou 12 osôb a samostatný vchod pre komorníka. K dispozícii sú tiež dve vily – trojizbová a dvojizbová.

Poloha rezortu je ideálna pre tých, ktorí chcú priplávať vlastnou jachtou, aj tých, ktorí preferujú let. Blízko je letisko v Tivate, ale aj samotný rezort je vybavený heliportom.

Hotel sa môže pochváliť prvým Chenot Espace na svete – novým wellness konceptom, ktorý kombinuje najmodernejšie vybavenie s vedeckými postupmi určenými na zvýšenie vitality a zdravia. V noci ponúkne klub pri bazéne vystúpenia svetových DJ-ov.

K dispozícii je tiež nová reštaurácia od michelinského talianskeho šéfkuchára Giorgia Locatelliho, funguje tu aj koncept čiernohorskej kuchyne z farmy na stôl.

Luxusný rezort, ktorý susedí s mestom Kotor, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, je navrhnutý tak, aby odrážal architektonický štýl starých benátskych palácov v regióne.

Návštevníci môžu očakávať veľkolepé fasády, terakotové strechy a nekonečné súkromné záhrady spojené s množstvom vnútorných a vonkajších bazénov. Súkromná piesočná pláž poskytuje hosťom priamy prístup k moru.

Sadzby za pobyt sa začínajú okolo 800 eur.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Čierna Hora