Lyže či bazén? Naplánujte si úžasnú Veľkú noc, stačí si vybrať z ponuky

Pravda.sk | 15.03.2016 07:00
Pripravujete sa na Veľkú noc? Pripravte na ňu... Foto:
Táto Veľká noc bude pestrá.
Blížiace sa jarné sviatky sú krásne, keď ich prežijete doma. Ale sú skvelé aj keď sa vyberiete za dobrodružstvom a strávite ich aktívne - na svahu, v teplej vode či s pohárom kvalitného vínka.

Západné Tatry budú patriť skialpinistom

Západné Tatry ovládnu milovníci hôr a lyžovania v náročnom teréne. Športovci z Poľska, Česka, Nemecka a domáceho Slovenska si už po deviaty raz zmerajú sily v trojdňových pretekoch „Bokami Západných Tatier", ktoré nemajú v Európe obdobu.

Kde? Západné Tatry

Kedy? 18.3.2016 – 20.3.2016

Na Kvetnú nedzelu

V Trnave sa rozlúčia s Morenou. Príďte si aj vy užiť deň plný tradícií a ľudových zvykov.

Kde? Kino Hviezda

Kedy? 20.3.2016 o 14:00 hod.

Nový Zveropark v Revištskom Podzámčí

Zveropark pozýva tých, ktorí hľadajú krásnu prírodu a zaujímavé zvieratká. (Nielen na Veľkú noc) tu nájdete aj zurčiaci vodopád, jazero plné rýb a lúku na piknik. Zveropark je losia farma, kde na ploche približne 21 hektárov žije viac ako 30 druhov zvierat.

Kde? Zveropark Revištské Podzámčie

Veľká noc na Hrade Beckov

Príďte prežiť veľkonočné sviatky do prostredia s čarovnou atmosférou stredoveku, kde ožijú staré tradície a kde nie je núdza o dobrú náladu a aktívnu zábavu. Od Veľkého piatka do Veľkonočného pondelka môžete vyskúšať svoj umelecký talent a zručnosť v maľovaní vajíčok.

Kde? Hrad Beckov

Kedy? 25.3.2016 – 28.3.2016n od 10:00 hod.

Veľká noc v aquaparku

Užite si Veľkú noc v bazénoch, v Aquaparku Gino Paradise Bešeňová vás čaká veľkonočný jarmok, veľkonočná oblievačka, animácie pre deti či zábava s ľudovou hudbou. Pre deti aj dospelých je pripravený bohatý program, tvorivé dielne a hudba.

Kde? Aquapark Gino Paradise Bešeňová

Kedy? 25.3.2016 – 28.3.2016

Veľkonočná oberačka ananásov

Hľadanie veľkonočných vajíčok, oblievačka ľadovou vodou či šibačka? Že to nie je nič pre vás? Jednoduché a pritom netradičné riešenie vás čaká v Tatralandii. Na Veľkú noc sa chystá Veľkonočná oberačka ananásov pod Chopkom. Čakajú vás ananásové súťaže, tropické tance, teplučká morská aj termálna voda a tropické teploty počas celého dňa.

Kde? Aquapark Tatralandia, Liptovský Mikuláš

Kedy? 25.3.2016 – 28.3.2016

Veľká noc na dedine

Príďte si pozrieť vystúpenie folklórneho súboru Bystrianka, vstup voľný.

Kde? Horný Smokovec – Grand Hotel Bellevue, Vysoké Tatry

Kedy? 26.3.2016 o 16:00 hod.

Veľkonočné mestečko v Novom Smokovci

Navštívte Veľkonočné mestečko v Kúpeľoch Nový Smokec a pokúsme sa prekonať rekord v počte prinesených kraslíc a ozdobme spolu veľkonočný tatranský strom – kraslice si môžete priniesť z domu alebo vyrobiť priamo na mieste. Tešiť sa môžete na Dušana Grúňa, ukážky ľudových remesiel, zdobenie kraslíc, príde aj zabávač Jožko Jožka, ľudový súbor Vargovčan a iní.

Kde? v Kúpeľoch Nový Smokec, Vysoké Tatry

Kedy? 26.3.2016 o 12:00 hod.

Veľkonočná lyžovačka v Tatrách

Užite si parádnu veľkonočnú lyžovačku s najkrajšími výhľadmi. Počas sviatkov sa bude lyžovať na najatraktívnejšej zjazdovke v stredisku Tatranská Lomnica aj na zjazdovkách na Štrbskom Plese. Okrem toho sa môžete tešiť bohatý sprievodný veľkonočná program.

Kde? Tatranská Lomnica, Štrbské pleso

Kedy? 27.3.2016

Veľkonočná výstava vín

Mesto Gbely a ZO SZZ Gbely pozývajú na Veľkonočnú výstavu vín spojenú s tanečnou zábavou.

Kde? DK Gbely

Kedy? 27.3.2016 o 14:00 hod.

Veľkonočné trhy 2016 a ochutnávka vína

Pozývame všetkých znalcov dobrého vína na degustáciu z ponuky vínnej karty Kúpeľov Smrdáky. Degustácia je spojená s veľkonočnými trhmi, počas ktorých sa budú prezentovať zvyky a remeslá. Odneste si domov ľudovo-umelecké výrobky spojené s tradíciami Veľkej noci.

Kde? Smrdáky

Kedy? 27.3.2016

Veľkonočné radosti v Mýte pod Ďumbierom

Bohatý kultúrny program, animácie pre deti aj dospelých, tradičná kuchyňa. Nebude chýbať remeselný trh a prezentácia ľudových výrobcov, či pochovávanie lyže. Účinkujú DFS Klások, ĽH Tatkov, FS Urpín.

Kde? Ski Centrum Mýto, Mýto pod Ďumbierom

Kedy? 27.3.2016 o 13:00 hod.

Veľkonočná oblievačka

Nenechajte si ujsť pravú dedinskú oblievačku s FS Maguranka na Veľkonočný pondelok v Dunajec Village. Vašej chuti ulahodia aj tradičné veľkonočné špeciality.

Kde? Dunajec Village, Červený Kláštor

Kedy? 28.3.2016

Zdroj: Slovakia.travel; Ajdnes.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ