Tip na víkend: Rodeo šou a Ivan Mládek na 1. Country Feste

V nedeľu 8. septembra bude na severnom Spiši veselo. Obec Hniezdne sa prenesie v čase, ovládnu ju Indiáni, pištoľníci a nebojácne ženy.

05.09.2013 06:00
Country Fest, Ivan Mládek Foto: ,
Na Country Feste zahrá aj Ivan Mládek so svojou skupinou Banjo Band.
debata

Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahavkom, pištoľníci predvedú rodeo šou plnú napätia a ohňa. Krásne ženy návštevníkov opoja svojou krásou a ohnivou vodou pri country hudbe. Kto príde na prvý ročník Country Festu do Nestville Parku v Hniezdnom, zažije návrat v čase.

Na návštevníkov čaká bohatý program plný zábavy a napätia. Celé rodeo vypukne presne o 13:00 hodine. Pre deti je pripravená streľba s lukom pod vedením Indiánov a rodeo šou s Marošom Hvizdom. Návštevníkov potešia skupiny ako Veslári, Texas, Družina, ktorých koncerty sú plné energie a krásnych melódií slovenských ľudových piesní.

Podvečer Nestville Park ovládnu pištoľníci, ktorí predvedú triky z westernu, žonglovanie s koltmi a triky s indiánskymi zbraňami. Pre odvážnych je pripravené lasovanie. Večer spríjemní vystúpenie skupiny Witches s dravými a temperamentnými tanečnicami. Nebude chýbať ani ohnivá voda, ktorá ku country zábave nevyhnutne patrí.

Hviezdou Nestville Country Festivalu bude Banjo Band Ivana Mládka.

Nestville Park sa nachádza v obci Hniezdne neďaleko Starej Ľubovne. Expozícia prezentuje regionálny um, zručnosti a tradičné remeslá. Nájdete tu neobyčajný drevený obraz, ktorý patrí k najväčším v Európe a na záver prehliadky prekvapí výroba prvej slovenskej whisky.

Vstup na Nestville Country Fest je zdarma a vstupné do Nestville parku a jeho expozície bude so zľavou 50 %.

debata chyba
Viac na túto tému: #Country Fest #Hniezdne #Nestville Park #Mládek #rodeo #Indiáni