Pozrite si: Bratislava má nové promo video

Hlavné mesto Slovenska len za prvý polrok uplynulého roku navštívilo takmer pol milióna turistov. Bratislava sa snaží prilákať ich stále viac a aj preto mesto pripravilo nové promo video prezentujúce krásy našej metropoly.

12.01.2014 06:00
Bratislavnský hrad Foto:
Video zobrazuje aj bratislavské novoročné oslavy.
debata (6)

Medzi klasické dominanty mesta ako hrad, Most SNP, Hlavné námestie, Slavín či Devín sa dostali aj modernejšie architektonické prvky. Návštevníci sa tak môžu pokochať pohľadom na River Park (hoci ak nie sú ubytovaní priamo v hoteli v komplexe, len sotva bude cieľom ich vychádzky) či Euroveu. Nechýbajú ani obrazové pozvánky na športové podujatia – v prvom rade na niektorý z domácich zápasov Slovana v KHL, na Divokú vodu v Čunove či na plážový volejbal alebo relax na Magio pláži.

Podľa príspevkov pod videom má tento počin oficiálnej stránky pre návštevníkov Bratislavy visit.bratislava.sk svojich zástancov aj kritikov. V komentároch prirodzene nechýba ani motív východ verzus západ Slovenska (alebo skôr len verzus Bratislava). Niektorí užívatelia zas kritizujú, že video je zidealizované a nezobrazuje Bratislavu vo všetkých jej podobách. Iní oponujú, že ani Paríž či Londýn neláka turistov na svoje „mokré štvrte“. Čo na promo video hovoríte vy?

Nové video prezentujúce Bratislavu turistom.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #turisti #reklama #video #promo