Pozrite si: V ruských kinách bude bežať reklama na Slovensko

Zimný spot o Slovensku sa bude premietať v ruských kinách. Aj v čase olympiády tak bude lákať Rusov na strávenie zimnej dovolenky na Slovensku.

05.02.2014 06:00
video, spot SACR,Slovensko Foto:
Dovolenku na Slovensku by malo po uvedení spotu zvažovať viac ruských turistov.
debata (14)

Spot uvidí takmer 350 000 Rusov Kampaň potrvá od 23. januára do 20 februára, čiže aj počas Olympijských hier v Soči. Propagačný klip predstavuje Slovensko ako krajinu, kde si návštevníci užijú ideálnu dovolenku s množstvom aktivít. Premietať sa bude v troch ruských mestách, v Moskve, Sankt Peterburgu a Jekaterinburgu. Vidieť by ho malo približne 340 tisic divákov v 48 kinosálach.

Kino je na východe populárne

Ako ukázal prieskum Ruského centra pre prieskum verejnej mienky, ktorý sa uskutočnil minulý rok, návšteva kina je najpopulárnejšia zábava v Rusku mimo domova. Z výsledkov vyplynulo, že do kina chodí pravidelne, a to najmenej raz mesačne, 20 % ľudí, čiže každý piaty Rus.

Počet ruských turistov stúpa

Podľa SACR vzrástol za tri štvrťroky minulého roka počet ruských turistov medziročne o 35 %. „Preto sme presvedčení, že touto kampaňou ešte zvýšime ich záujem o zimnú dovolenku na Slovensku,“ konštatovala generálna riaditeľka SACR Marta Kučerová.

Spot určený ruským kinám.
14 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Slovensko #Rusko #SACR #spot