Lyžujte vo viac ako 80 lyžiarskych areáloch na Slovensku

Na Slovensku je v týchto dňoch otvorených viac ako 80 lyžiarskych areálov. Na technicky zasnežovaných zjazdovkách dosahuje snehová prikrývka výšku 30 až 50 centimetrov, lokálne to môže byť aj viac. Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré, informovala Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour s tým, že v pondelok 12. januára napadlo vo viacerých lokalitách 10 až 15 centimetrov snehu.

14.01.2015 15:15
lyzovanie, zima, rodina, deti, hory, Foto:
Na Slovensku je v týchto dňoch otvorených viac ako 80 lyžiarskych areálov. (ilustračné foto)
debata

Na Orave a Kysuciach hlásia veľmi dobré lyžiarske podmienky napríklad Oravský Podzámok – Racibor, Ski Zábava – Hruštín, Nižná Uhliská aj Športcentrum Oščadnica. Veľmi dobré lyžiarske podmienky sú aj v Javorníkoch v stredisku Ski Ráztoka – Horná Maríková, v stredisku Čertov – Lazy pod Makytou a vo východoslovenských strediskách Ski Gugel – Mlynky, Drienica, Levočská dolina, Vernár – Studničky, Ski Slovenská Ves a tiež v Čičmanoch, v Telgárte alebo v Lopušnej doline – Svit.

V sobotu 17. januára a nedeľu 18. januára organizujú v Jasenskej doline verejné lyžiarske a snowboardové preteky s názvom Turčianske zimné radovánky. V stredisku Donovaly – Nová hoľa organizujú v sobotu skialpové večerné preteky so štartom o 17:30. V Skicentre Žiar – Dolinky organizujú v sobotu a nedeľu Slovenský pohár Masters v slalome.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #lyžiarske strediská