Stredoslováci budú súťažiť o lístky do wellness a akvaparku

Rodinné vstupy do wellness centra, čerstvo zrekonštruovaného zámku, rozprávkovej dediny či akvaparku možno vyhrať v interaktívnej súťaži Objavuj a vyhraj, ktorú pri príležitosti otvorenia turistickej sezóny v okresoch Banská Bystrica a Zvolen pripravila oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Stredné Slovensko.

24.06.2015 14:00
debata

Ako informoval jej riaditeľ Jiří Pěč, súťaž je určená hlavne pre rodiny s deťmi a ich úlohou bude na troch vytýčených turistických okruhoch – banskobystrickom, sliačskom a zvolenskom – hľadať skryté indície, respektíve písmená, ktorých zložením vytvoria heslo alebo slogan.

Po tom, ako vylúštené heslo pošlú súťažiaci e-mailom na adresu info@centralslovakia.eu, zaradia ich do žrebovania o atraktívne ceny. „Jednotlivé popisy miest, kde sú ukryté indície, budeme postupne zverejňovať od 22. do 26. júna – každý deň po jednej pre Sliač a Zvolen a po dve pre Banskú Bystricu na našej web stránke aj facebookovej stránke,“ uviedol Pěč.

Indície umiestnia na vybraných stanovištiach až v piatok 26. júna a pripevnené budú tak, aby ich súťažiaci nemohli omylom zobrať so sebou a znemožniť iným pokračovať v súťaži. Na nájdenie indícií budú mať súťažiaci vyše týždňa, riešenie úlohy môžu posielať do 5. júla.

„Zvolené slogany sú všeobecne známe slová, a teda ak by aj súťažiaci nenašli všetky indície-písmená, vedia sa po krátkej úvahe dopracovať k výsledku aj tak,“ podotkol Pěč. Dodal, že na leto pripravuje OOCR podobnú, ale dlhodobejšiu a náročnejšiu súťaž.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #stredné Slovensko