Precestuje zemeguľu bez platenia za ubytovanie – stačí milovať zvieratká

Chcete vidieť svet, ale nemáte alebo nechcete minúť majland za ubytovanie? Riešenie je jednoduché – cestujte zadarmo a ako bonus sa postarajte o roztomilé domáce zvieratá...

07.10.2017 07:00
prasa, prasiatko, more, Havaj, plávanie,... Foto:
Vyvenčite prasiatko a užite si dovolenku pri mori.
debata

Objavte kúty od romantických austrálskych mestečiek na pobreží až po francúzske statky okolo malých stredovekých kúrií. Veď práve tak najlepšie spoznáte cudziu krajinu – že strávite čas s miestnymi ľuďmi a ponoríte sa do jej života.

Ako teda na to? Stránka Trusted Housesitters spája milovníkov zvierat, ktorí by radi cestovali bez astronomických výdavkov na ubytovanie, zo 140 krajín sveta.

Myšlienka webu je jednoduchá – mnoho majiteľov chlpatých spolubývajúcich by rado cestovalo, avšak kvôli zvieratkám je pre nich komplikované opustiť domov na dlhšiu dobu.

Internetová stránka preto spája preverených cestovateľov, ktorí poskytnú svoje domovy na ubytovanie iným, výmenou za starostlivosť o ich miláčikov.

Nie je predstava ubytovania vo vysnívanej krajine – v zámočku na kopci, vo vilke s bazénom pri mori, v horskej chate či na rušnej ulici vzrušujúceho veľkomesta, navyše s milým psíkom, mačkou, zajacom, kurčatami či koňmi – úžasná?

Na to, aby ste sa dostali k tým najzaujímavejším miestam a tým najkrajším domom, si stačí v komunite vybudovať dobré meno a získať pozitívne hodnotenia.

Pri registrácii na stránke sa platí poplatok 9,92 dolárov za mesiac alebo 119 dolárov za celý rok.

Zdroj: Omgfacts.com; Trustedhousesit­ters.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #Zvieratá