Nekomerčné expedície vás zavedú do nepoznaných kútov sveta

Klub slovenských turistov v spolupráci so Slovenským múzeom ochrany prírody a jaskyniarstva a OZ Karpaty pripravil tento rok popri tradičnom jarnom podujatí aj zimný festival Nekomerčné expedície.

28.11.2017 13:30
debata

Sedem prednášateľov bude na širokom plátne prezentovať vydarené podujatia z nenarušených alebo málo narušených oblastí, ktorým sa spravidla vyhýbajú médiá aj cestovný ruch.

Podujatie sa uskutoční v sobotu 9. decembra 2017 v Liptovskom Mikuláši od 10:00 do 18:00 v priestoroch spomínaného múzea (Školská ulica 4).

Festival poskytne rady, výmenu informácií a skúseností z uskutočnených turistických expedícií, prezentácie navštívených oblastí, inšpirácie k novým plánom a tvorbe nových cestovateľských partií.

„Na druhý deň, v nedeľu, 10. decembra, sa podľa záujmu a počasia vyberieme na túru v hornom Liptove,“ doplnil organizátor Svetozár Krno.

„Termíny tradičného podujatia, ktoré býva v Bratislave v neskorú jar, oznámime, len čo budeme vedieť, či a odkedy bude znovu premávať záhorácky osobák „Pacifik“. Podľa toho vyberieme nedeľnú túru,“ doplnil. Viac info na Expedicie.estran­ky.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba