Najlepšie hotely? Spája ich jediná vec. Toto je ich tajná ingrediencia

Kvalitné služby, luxusné štýlové zariadenie, delikátne jedlo, spoľahlivá obsluha, očarujúci výhľad... Toto sú samozrejmé atribúty tých najlepších hotelov planéty. Cestovateľský portál Trip Advisor zverejnil top ubytovacie zariadenia tak, ako ich vyhodnotili samotní návštevníci.

25.02.2018 07:00
hotel, posteľ, pár Foto:
Čo majú top hotely spoločné?
debata (1)

Umaid Bhawan Palace Jodhpur, Jodhpur, India

Naozaj nezabudnuteľný zážitok na celý život. Navždy si budem pamätať miesto a služby. Bol som ohromený najmä zamestnancami, dojem na mňa spravil predovšetkým prevádzkar pán Deepraj Mukherjee.

Banı G G, Boston, USA

Palace je krásny, o tom niet pochýb, ale to, čo ho odlišuje od všetkých ostatných, je neuveriteľná pohostinnosť zamestnancov. Pri príchode nás uvítali trúbkami a bubnami – neskôr sme sa dozvedeli, že to bolo tradičné uvítanie pre kráľov.

PriyankaGandhi, Bangalore, India

Príspevok, ktorý zdieľa HECT India (@hectindia),

Shinta Mani Resort, Siem Reap, Kambodža

Nechcem tvrdiť, že som vševedko, ktorý všade bol a všetko videl, ale za svoj život som už bývala v mnohých pôsobivých a luxusných hoteloch. Shinta Mani spĺňa všetky kvality, no od ostatných sa líši svojim personálom. Súhlasím s ostatnými cestovateľmi, ktorí v komentároch vychvaľujú zariadenie hotela, no musím zdôrazniť, že to najdôležitejšie, čo mi z pobytu spravilo neuveriteľne nádherný zážitok, bola srdečnosť a láskavosť zamestnancov.

Kathryn S, Austrália

Toto miesto vás jednoducho rozmazná. Zo všetkých 8 hotelov, v ktorých sme bývali počas našej 3-týždňovej cesty po juhovýchodnej Ázii, bol Shinta Mani vrchol. Už privítanie nás vtiahlo do pravej kambodžskej priateľskej atmosféry. Vhod nám padol aj nonstop servis.

mjmsf, San Francisco, USA

Príspevok, ktorý zdieľa Fi Morley (@fimorley5),

Bellevue Syrene, Sorrento, Taliansko

Hotel je podľa mňa úžasný, pohodlný, pekne zariadený, čistý a s príjemnou obsluhou. Myslím, že izby sú trocha predražené, ale platiť treba aj za lokalitu, v ktorej sa hotel nachádza. Jedlo mi chutilo a spoločenské priestory ako bazén či jedáleň, kde servírovali raňajky, boli úžasné.

Julien V, Paríž, Francúzsko

Od chvíle, ako sme do hotela vstúpili a dostali sme osobitné privítanie v altánku, a potom nás miesto na recepciu zaviedli do „obývačky“, kde sme sa zaregistrovali, vedeli sme, že toto miesto je výnimočné. Kým Sophia kontrolovala naše pasy, dostali sme koktaily a čakali sme v salóniku s bohatou ponukou lokálneho červeného aj bieleho vína, tiež prosecca, ginu, vodky, rumu, bourbonu, vermut, syrov… Povedali nám, že z diapazónu si počas pobytu môžeme kedykoľvek a čokoľvek vziať, všetko je v cene. Nasledujúce dni vraj bude hotel naším domovom, a tak tam aj môžeme správať.

AtlDane, Atlanta, USA

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel Bellevue Syrene Sorrento (@hotelbellevuesyrene),

Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Hanoi, Vietnam

Poloha tohto hotela je fantastická, len vyjdete z vchodu a ste v strede diania. Personál je veľmi priateľský a pozorný, skvelé služby zákazníkom – ďakujem, La Siesta, naozaj sme si pobyt užili!

Janelle N, Tintenbar, Australia

Boli sme tu päť nocí a naozaj sme si nemohli priať lepšie ubytovanie. Jedlo varili skvelé a raňajky boli dokonca v cene celého šialene lacného pobytu – a to bol pritom päťhviezdičkový hotel. Náramne sa nám páčilo aj okolie, bola to tichá lokalita. Najlepší zo všetkého bol personál – každý zo zamestnancov šiel až nad rámec svojich povinností, len aby nám ulahodil a spravil náš pobyt perfektným.

MDJ6296, Chatham, USA

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment and Travel (@mysitti),

Achtis Hotel, Afitos, Grécko

Personál bol priateľský a milý. Toto miesto je jedinečné: nádherné a zároveň je tam dosť súkromia. Teraz už chápeme, prečo sa sem turisti radi vracajú – aj my si už plánujeme ďalšiu cestu.

lisa c, Bridge of Allan, Veľká Británia

Išli sme do hotela Achtis osláviť naše výročie. Nemohli sme si vybrať lepšie, z nášho pobytu sme mali naozaj radosť. Toto miesto je skvelé a zamestnanci veľmi ústretoví. Boli sme ohromení, aké čistučké podlahy tu boli.

lynn g, Lake District, Veľká Británia

Príspevok, ktorý zdieľa Elif Karabağ (@elif.karabag),

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, Great Milton, Veľká Británia

Ak plánujete špeciálnu akciu a chcete, aby bolo dobre postarané o všetky maličkosti, potom si objednajte ubytovanie a jedlo tu. Stačí aj jedna noc – ak teda nie ste skutočný boháč. Všetko, čo uvarili v kuchyni, bolo krásne a chutné, od koláčikov po konzervy. Izby sú veľké a personál… Je ho toľko veľa! Všetci sú pozorní a priateľskí. Vďaka za zážitok.

jonathanPoole

Náš pobyt bol úžasným zážitkom v každom ohľade. Zriedka sa dá vidieť taký súdržný a profesionálny tím, ako je ten, ktorý pracuje na Le Manoir. Príjemná, veselá, atmosféra, efektívna práca. Ani neviem nájsť dosť superlatívov, aby som vyjadril, ako sme sa ja a moja manželka cítili počas pobytu. Hotel spravil z nášho výročia skutočne výnimočný zážitok.

Alan F, Northampton, Veľká Británia

Príspevok, ktorý zdieľa Luxusausgabe - Luxury Edition (@luxusausgabe),

Mirihi Island Resort, Mirihi, Maledivy

Na Maledivách sme mali úžasnú dovolenku a z veľkej časti sa o to pričinil práve náš hotel. Ostrov bol malý, ale nie preplnený. Z jedného konca na druhý sme prešli za 7 minút. Náš vodný dom bol priestranný a mal tiež veľké mólo. Priamo pod vilou sme mali koraly, takže za úžasnými šnorchlovacími zážitkami sme nemuseli nikam chodiť. Na tanieroch nám podávali najmä morské plody, tamojšie homáre boli najlepším jedlom, aké som kedy jedla. Neviem ako najsilnejšie odporúčať toto miesto!

Priya128, Chicago, USA

Bol to náš prvý výlet na Maledivy a navždy bude nezabudnuteľný. Úžasný ostrov s priateľským ochotným personálom, skvelé jedlo hocikedy počas dňa, keď len máte chuť. Vianočná večera bola vynikajúca, čo len ukazuje, ako si hotel dáva záležať, aby potešil hostí. Určite ho ešte navštívime a odporúčame aj priateľom a rodine.

BergFam05, Singapur

Príspevok, ktorý zdieľa Warisan Furniture (@warisan_furniture),

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, Palm – Eagle Beach, Aruba

Do tohto hotela sme sa vrátili už po tretíkrát, tento raz sme tu strávili 6 dní. Bol to opäť dokonalý zážitok. Mali sme romantickú večeru na pláži počas západu slnka, užili sme si relax na pláži. Naša izba bola bezchybne čistá. Určite prídeme zasa budúci rok!

George K, New York City, USA

Vzácne miesto, ďaleko od všetkých problémov a stresu. Priestor vás doslova hýčka, všade je pokoj a výborné služby na päťhviezdičkovej úrovni. Je tu príjemný personál, výborné jedlo, okolo biele pláže obmývané vodami Karibského mora. Počas našej dvojtýždňovej dovolenky sme takmer ani neopustili areál a už teraz vieme, že sa sem čoskoro vrátime.

Andy A, Zurich, Švajčiarsko

Príspevok, ktorý zdieľa Doug S (@sox731),

Calabash Luxury Boutique Hotel & Spa, Lance aux Epines, Granada

Krásna lokalita, fantastické jedlo, perfektný servis, krásne apartmány len pár krokov od pláže. Veľká vďaka hostiteľskej rodine Garbuttovcov, ktorí svojím osobným prístupom predčili všetky naše očakávania.

Nick J, Ulcombe, Veľká Británia

Calabash je jedno z najkrajších miest na svete, aké som navštívil a má najlepšie jedlo, aké som kedy ochutnal. Tento hotel je bezchybný a izby sú perfektné. Boli sme tu niekoľkokrát a vždy som odtiaľ odchádzal a pocitom osvieženia.

HarryNicholas, Londýn, Veľká Británia

Príspevok, ktorý zdieľa Traveller Made (@travellermade),

Hotel Ritta Höppner, Gramado, Brazília

V tomto hoteli som bol už po druhý raz a všetko je stále perfektné. Izby sú skvelé, celé miesto je úžasné a celý personál je milý a záleží mu na vašom pohodlí. Tento hotel je prinajmenšom ideálny. Ani neuvažujem, že by som niekedy nabudúce skúšal iný.

Guilherme P, Campinas, Španielsko

Strávili sme tu 4 noci. Výborná lokalita, 5 minút chôdze od hlavnej ulice, ale zároveň tiché miesto, veľmi dobré reštaurácie v hoteli, úžasný čaj, veľmi priateľský personál. Hotel dokonca požičiava zdarma bicykle. Keď nabudúce prídeme do Gramada, zostaneme iba v hoteli Ritta.

Svetlana Z, Tel Aviv, Izrael

Príspevok, ktorý zdieľa Ritta Höppner Eventos (@rittahoppnereventos),

Zdroj: Tripadvisor.com

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #TripAdvisor