Na Liptove sa uskutoční prvý ročník rodinného rozprávkového festivalu

Na Liptove sa v lete uskutoční prvý ročník rodinného rozprávkového festivalu. Podujatie s názvom Za siedmimi horami bude hostiť turisticky vyhľadávaná obec Liptovský Ján v dňoch od 5. do 7. júla.

07.05.2018 11:45
debata

Okrem zábavného divadelného programu či rozprávkových postavičiek festival prinesie aj prehliadku zdravého stravovania, informovala manažérka pre komunikáciu Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov Katarína Šarafínová.

Prvý rodinný festival na Liptove navštívi šesť bábkových divadiel. Organizátori avizujú pestrý program zameraný najmä na deti od troch do 12 rokov. Festival bábkových divadiel bude počas troch dní ponúkať malým aj veľkým návštevníkom kultúrnu zábavu. Na všetkých čaká pútavý program aj veľa známych osobností, priblížila Šarafínová.

Špecifikom podujatia v Liptovskom Jáne je, že nebude sústredené na jedno miesto. Program sa uskutoční od obce, cez Jánsku dolinu až po Stanišovskú jaskyňu. Sprievodné rozprávkové akcie sa uskutočnia aj v iných častiach Liptova.

Súčasťou podujatia bude tiež kulinárska šou zameraná na detské a na zdravé jedlá, spresnila riaditeľka OOCR Región Liptov Darina Bartková. Návštevníci sa tak podľa nej nielen zabavia, ale aj veľa naučia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Liptov