Nočné prehliadky na hrade Červený Kameň prinesú lásku aj intrigy

Slovenské národné múzeum (SNM) - Múzeum Červený Kameň v spolupráci s divadelno-šermiarskou skupinou Exulis pripravili na hrade Červený Kameň nad obcou Častá v okrese Pezinok prvé tohtoročné nočné prehliadky, informoval Ľuboš Haršány zo SNM - Múzeum Červený Kameň s tým, že prehliadky podľa románu Alexandra Dumasa budú v piatok 22. a v sobotu 23. júna každú celú hodinu od 18:00 do 22:00.

21.06.2018 13:30
Hrad Červený Kameň Foto:
Hrad Červený Kameň.
debata

Dramatické spracovanie dobrodružného historického románu Alexandra Dumasa Pani z Monsoreau prinesie lásku, intrigy aj vášeň. V romantickom príbehu prežijú návštevníci spoločne s mladým grófom de Bussym jeho osudovú lásku k tajomnej a očarujúce pani z Monsoreau. Vstupenky na nočné prehliadky si môžu záujemcovia rezervovať na internetovej stránke www.návštevník.sk.

Okrem nočných prehliadok sa na hrade v sobotu 23. júna uskutoční aj Burza starožitností. Milovníci starých vecí si od 7:30 do 12:00 budú môcť vybrať z ponuky mincí, medailí, známok, pohľadníc, obrazov, porcelánu, historických zbraní, nábytku a ďalších vecí.

Múzeum Červený Kameň sa od júna do septembra dá navštíviť od pondelka do nedele od 9:00 do 17:00. Pre záujemcov sa hrad dá prejsť i s anglicky hovoriacim sprievodcom, a to v júni v sobotu a v nedeľu o 11:30 a 15:30 a od júla do septembra každý deň o 11:30 a 15:30.

Prehliadky sa dajú objednať aj samostatne. Viac informácií je na internetovej stránke http://www.snm.sk alebo na http://hradcervenykamen.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Červený kameň