Sopranistka Mária Porubčinová sa na dovolenku vracia na Slovensko

Keďže žijeme v zahraničí, sme dosť časovo obmedzovaní, ale ak sa naskytne príležitosť a máme dlhšie voľno, veľmi radi navštevujeme celé Slovensko.

11.07.2018 14:00
debata

Toto leto sme si rezervovali celú dovolenku práve preň. Veľmi sa tešíme na čas strávený s rodinou, ale radi by sme aj deťom ukázali krásy a poklady našej krajiny. Tešíme sa na hrady, zámky a jaskyne, ktoré sme ešte nepreskúmali.

Máme naplánovanú Bachledovu dolinu, menšie túry v Tatrách, ale aj krásy východného Slovenska. Keď sme v Bratislave, nikdy neobídeme Červený Kameň, ten má pre nás zvláštne čaro.

Miesto, kde však začína a končí náš najpríjemnejšie strávený čas, je Domaniža pri Považskej Bystrici, odkiaľ pochádzam. Je tam vybudovaná prekrásna oddychová zóna Tri studničky, na ktorej sa podieľali miestni ľudia, a preto má obrovské čaro a ducha. Ide o skutočnú oázu pokoja uprostred panenskej prírody.

No a celú návštevu Slovenska veľmi rada ukončím v prekrásnych kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach, ktoré sú tiež na krôčik od rodičovského domu.

Takto bude vyzerať naše leto, na ktoré sa veľmi tešíme, keďže nám kvôli práci začína až koncom júla. Krásne leto zároveň želám všetkým čitateľom denníka Pravda, nech už ho trávia kdekoľvek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s Pravdou