Na Bardejovský jarmok sa môžete vybrať nostalgickým vlakom

Pre malých aj veľkých cestovateľov z Košíc a Prešova pripravilo občianske združenie Detská železnica Košice na sobotu 25. augusta ďalší tradičný výlet, tentoraz na jarmok do Bardejova.

23.08.2018 15:20
debata

Vlak z hlavnej železničnej stanice v Košiciach odchádza v sobotu o 8:13 a z Prešova o 8:54. Návrat je plánovaný po 17. hodine. Cestovné lístky je lepšie si rezervovať a kúpiť prostredníctvom stránky www.detskazeleznica.sk alebo osobne v Regionálnom informačnom bode na Hlavnej ul. 48 v Košiciach.

„Nostalgickým vlakom zloženým z osobných motorových vozňov M 152 v čerstvom retro nátere sa záujemcovia dostanú do starobylého mesta Bardejov, ktorého uličky a námestie opäť ožijú folklórom, gurmánskymi špecialitami, hudbou a množstvom trhovníkov,“ informoval predseda občianskeho združenia Detská železnica Košice Ľubomír Lehotský. Na ploche 4 800 m2 ich bude viac ako 500 a chýbať nebude ani predstavenie tradičných ľudovoumeleckých remesiel s ukážkami tvorby a výroby v Uličke remesiel na Radničnom námestí. Pripravený je aj bohatý kultúrny program a pre deti kolotoče.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlak #Bardejov