Strata batožiny prekazila zásnuby. Prsteň sa našiel vďaka televízii

Cestujúcim, ktorí sa rozhodnú vzdialenosti prekonávať letecky, sa odporúča vziať si do príručnej batožiny pre istotu pár ponožiek, tričko a spodné prádlo navyše, aby na v prípade straty kufrov mali do čoho prezliecť aspoň nasledujúci deň.

22.09.2018 07:00
debata (1)

Aj keď zapotrošená či meškajúca batožina nie je ničím výnimočným, málokto s ňou reálne počíta a verí, že jemu sa to nestane.

Osobné veci a ďalšie prevážané predmety sa poväčšine – v horšom prípade po niekoľkých dňoch a poriadnom „výlete“ – nájdu, no to čakanie je priam nekonečné.

Prísť o obľúbené nohavice, fén či dezodorant je nepríjemné, no keď sa stratí vzácny šperk, ktorý si mala na prst nastoknúť budúca snúbenica, správa hodná medializácie je na svete.

Podobná mrzutá udalosť postretla aj mladý zamilovaný párik Bena a Elizabeth, ktorý sa vracal do Dallasu z cesty po Európe.

Zaľúbenec plánoval požiadať svoju priateľku o ruku pred celou rodinou, no jeho romantické plány zmaril omyl leteckej spoločnosti WOW Airlines.

Dvojica, ktorá spoločne pracuje morskej výletnej lodi, mala na spiatočnej ceste medzipristátie na Islande, no jej následný let do texaského Dallasu zrušili.

Bena a Elizabeth preto leteli do New Yorku, kam však ich batožina za nimi nedorazila.

Netrpezlivá dvojica sa zverila so svojím príbehom televíznej stanici WFAA, ktorá kontaktovala aerolínie. A čo doposiaľ nebolo možné, zrazu sa dalo. Hneď po otázkach média sa zistilo, že kufre mladých zaľúbencov skončili v Bostone.

Skúsenosť dnes už snúbencov dokazuje, aká je sila médií a že veľké spoločnosti niekedy nemajú čas či ochotu riešiť „jednotlivcov“, pokiaľ nie je v hre ich medzinárodné renomé.

Zdroj: Travelpulse.com; News24.com; Fox23.com

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #strata #batožina #letecká preprava