Adrenalín pre dospelých: 176-ročná jaskyňa ukrýva lanovú dráhu aj trampolíny

Lanové dráhy natiahnuté pomedzi stromy zažívajú v poslednej dobe nevídanú popularitu, no väčšinou sú určené pre deti. Ruku na srdce – netúžili ste nastoknúť si prilbu a zdolávať vratké lanové chodníky spolu s vašimi ratolesťami?

13.10.2018 07:00
debata (1)

Mnoho dospelých by sa rado vrátilo do svojich mladých čias a opäť si doprialo vystrájanie na preliezačkach či obyčajné šplhanie na konáre stromov.

Unikátne lanové centrum Zip World Caverns postavilo svoje atrakcie pre dospelých v 176 rokov starej umelej jaskyni v severnom Walese.

Obrovská dutina kedysi slúžila ako baňa na ťažbu bridlice.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thrown out of my comfort zone in the caverns yesterday. Great experience! . . . #zipworldcaverns #wales#climbing #zipline

Príspevok, ktorý zdieľa Faye Daley (@fayecdaley),

Keď osirela, jej nový potenciál objavila spoločnosť, čo v nej za 2 roky vybudovala vzrušujúci svet ako vystrihnutý z filmov o Indiana Jonesovi.

Podzemné dobrodružstvo v najväčšom podzemnom lanovom centre na svete je plné obrovských trampolín, visutých lanových chodníkov, toboganov a tunelov.

Trampolíny, ktoré sú umiestnené od 6 po 25 metrov nad dnom jaskyne, navzájom spájajú lanové chodníčky a šmykľavky. Od atrakcie k atrakcii sa dá spustiť aj na lane rýchlosťou 13 za sekundu.

O nezabudnuteľnú atmosféru sa postará farebná svetelná šou.

Telegraph.co.uk; Visitbritainshop­.com; Omgfacts.com

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #adrenalín