Nie je to Tinder, ale lásku vám nájde. Vo vašej krvnej skupine, medzi cestovateľmi

Milujete cestovanie a veľmi by ste privítali priateľku či priateľa s podobným záujmom? Nová aplikácia spája turistov, ktorí sa práve nachádzajú neďaleko seba a možno majú aj spoločný cieľ. A kto vie, možno aj spoločný život pred sebou.

14.02.2019 07:00
mobil, smartfón, internet, roaming Foto:
Láska cez mobil?
debata

Aj keď primárnym účelom aplikácie App in the Air nie je zoznamka, teší sa veľkej obľube a za krátky čas sa jej používatelia rozrástli z malej skupinky častých cestujúcich na vyše milióna aktívnych nadšencov.

So známou aplikáciou Tiner, ktorá spája záujemcov o vzťah na základe geografickej blízkosti a vzájomných sympatií, má cestovná aplikácia spoločné to, že ukazuje, ktorý užívateľ sa nachádza v blízkosti, na rovnakom letisku či v lietadle.

Aplikáciu však vytvorili v roku 2015 predovšetkým ako pomôcku pre cestujúcich – jej hlavnými funkciami je aktualizácia údajov o odletoch, otvorení brán, čase nástupu na palubu či dobe čakania na vybavenie.

Súčasťou aplikácie je tiež rebríček najscestovanejších pasažierov, ktorý motivuje ďalších k častejšiemu lietaniu.

Okolo aplikácie sa vytvorila súdržná virtuálna komunita milovníkov lietania a vzniklo takto už nejedno priateľstvo či dokonca láska.

Je predsa zábavné zistiť, že o tri metre ďalej stojí nejaký Michal, ktorý v poslednej dobe nalietal 5 000 kilometrov, navštívil exotickú Čínu a práve sa chystá na rovnaký let ako vy.

Ak máte chuť sa ho pri káve na zážitky z Ázie povypytovať, pošlete mu správu a máte o zaujímavého známeho viac.

Travelpulse.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turisti #cestovanie #aplikácia