Prekvapenie! Ľudia platia, aby im agentúra naplánovala dovolenku 'naslepo'

Predstavte si, že agentúre zadáte len preferencie, svoj rozpočet a čakáte. Potom vám do schránky príde list, v ktorom sa dozviete, kde strávite svoju nadchádzajúcu dovolenku.

12.03.2019 07:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Morning #PickMeUp . What gets you through Fridays? . The Pack Up + Go team requires lots of caffeine + positive energy!

Príspevok, ktorý zdieľa Pack Up + Go (@packupgo_travel),

Kto má chuť na dobrodružstvo a miluje prekvapenia, môže využiť služby nekonvenčnej cestovnej kancelárie Pack Up + Go. Spoločnosť stavila na spontánnosť a svoje miesto si našla u klientov, ktorí by radi spoznali americké destinácie, píše Gobankingrates­.com.

O dopravu, ubytovanie aj program sa postará agentúra, no miesto niekoľkodňového výletu sa dovolenkári dozvedia až v samotný deň odchodu.

Klienti v cestovnej kancelárii vyplnia dotazník s niekoľkými otázkami, napríklad o miestach, ktoré už navštívili alebo plánujú navštíviť v blízkej dobre, o obľúbenej doprave – lietadlom či vlakom. Na základe odpovedí plánovači odhadnú preferencie zákazníkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Weekend over too soon? Plan your next #SurpriseVacation

Príspevok, ktorý zdieľa Pack Up + Go (@packupgo_travel),

Výber destinácie vždy, samozrejme, závisí aj od peňazí, ktoré sú ochotní zákazníci do výletu investovať.

Týždeň pred odchodom dostanú cestovatelia informáciu o tom, čo si majú pobaliť – turistické topánky a teplé svetre alebo plavky a žabky. Ak odcestujú lietadlom, dozvedia sa, kedy sa majú dostaviť na letisko.

Podľa záznamov cestovnej kancelácie bolo až 91 % dovolenkárov so svojím výletom spokojných a plánujú sa na ďalšie dobrodružstvo zaregistrovať opäť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #cestovanie #prekvapenie