Meškajúci let a krik bábätka... Zlý sen! Reakcia stewarda obletela sociálne siete

Cestovanie môže byť stresujúce aj pre dospelého človeka - skorý príchod na letisko, pasová kontrola, prehliadka batožiny, čakanie na odlet...

02.09.2019 07:00
debata

O to horšie niekedy znášajú tieto peripetie malé deti, ktoré svoje nepohodlie nedokážu vyjadriť inak ako srdcervúcim plačom.

Olej do ohňa prileje ešte oneskorený odlet, keď všetci na palube netrpezlivo pozerajú na hodiny a čakajú, kedy sa konečne ozve hlásenie pilota, že stroj môže opustiť pozemný priestor.

Presne takáto scéna sa odohrala na palube lietadla spoločnosti Frontier Airlines, ktoré malo namierené z Texasu to Colorada. Keď sa unavené a nervózne dieťa dalo do neutíšiteľného plaču, mnohí cestujúci reagovali podráždenými poznámkami a nepríjemnými pohľadmi, píše Businessinsider­.com.

Mladá matka, ktorá s dieťaťom cestovala sama po prvý raz, sa ľuďom naokolo ospravedlňovala a snažila dcéru všemožne upokojiť, no vytúžené ticho nenastávalo.

Vtedy prišla nečakaná pomoc v osobe stewarda Joela O'Parisa Castra, ktorý malú pasažierku vzal na ruky, hral sa s ňou a usiloval sa odpútať jej pozornosť.

Ako sa Joel neskôr vyjadril pre Foxnews.com, videl na dievčatku, že by jej prospela malá prechádzka, a jej mame zasa krátky oddych. Dodal, že si uvedomuje, že starostlivosť o malé deti je mimoriadne náročná.

Reakcia stewarda, ktorý prekročil hranice svojich povinností, sa dostala na sociálne siete, kde užívatelia pochválili jeho duchaprítomnosť a ochotu.

Mnohým dámam jeho láskavý prístup učaroval a pod jeho fotografiami, kde drží na rukách bábätko, sa pýtali, či je zadaný. Odpovedal, že momentálne nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #let #letušky