Cestujte po Grécku zadarmo a ešte vám aj zaplatia. Stačí ho pekne odfotiť

Precestovať jednu z najkrajších krajín sveta, úplne zadarmo bývať v top hoteloch a od rána do večera len fotografovať - znie to ako sen? V skutočnosti je to ešte lepšie, za túto prácu dostanete dokonca aj výplatu. A môžete si so sebou vziať aj kamaráta.

24.10.2019 07:00
Santorini, ostrov, more, slnko, leto, kúpanie,... Foto:
Santoríni
debata

Cestovná kancelária Unforgettable Greece (Nezabudnuteľné Grécko) prišla so zaujímavou ponukou, píše portál Metro. Hľadá cestovateľa, ktorý dokáže na Instagrame upútať svojimi zábermi, a vyšle ho na 9-dňovú cestu po krajine, ktorú bude mať za úlohu zdokumentovať.

Šťastlivec, ktorého cestovná kancelária vyberie, na čas preberie správu jej instagramového účtu a navyše dostane „vreckové“ 550 eur, informuje Greek City Times.

Výherca bude bývať v niekoľkých najlepších gréckych hoteloch a ak jeho mobil nedokáže robiť fotky, aké si cestovka predstavuje, požičia mu aj špičkový smartfón.

Úloha, ktorú cestovateľ dostane, pritom nie je vôbec náročná – veď Grécko je jedným z najfotogenic­kejších kútov planéty – nádherné piesočnaté pláže, ktoré obmýva tyrkysové more, historické stavby, pestrá príroda, vychýrená kuchyňa… To všetko môže v správnom svetle a z dobrého uhla vyzerať priam dokonalo.

Ako sa prihlásiť? Stačí na svoj Instagram nahrať nejakú úžasnú fotografiu z ciest, označiť ju @Unforgettable­Greece a pridať hashtag #Unforgettable­Instagrammer. Výzva sa končí 15. novembra.

A ak sa vám nepodarí vyhrať v tejto súťaži, pokojne sa poobzerajte aj po ďalších. Grécko totiž nie je jedinou krajinou, ktorá ponúka bezplatné cestovanie a spoznávanie atrakcií. Napríklad v septembri hľadal pivovar Guinness špeciálneho recenzenta piva, ktorý mohol spoznať najlepšie puby v írskom Dubline a spoločnosť Hotels.com zasa dala možnosť jednému scestovanému psíkovi a jeho pánovi zahrať sa na zvieracieho kritika a navštíviť top hotely sveta vhodné aj pre domácich miláčikov.

Lonelyplanet.com; Matadornetwor­k.com; Insider.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #fotografie #Instagram