Smolenický zámok opradený legendami ovládnu strašidlá

Užite si strašidelnú atmosféru na mieste opradenom legendami a povesťami. Strašidlá, duchovia a aj rozprávkové postavičky na vás budú čakať na Smolenickom zámku, aby vám rozpovedali svoj unikátny príbeh.

24.10.2019 13:15
Smolenice, zámok Foto:
Smolenický zámok
debata

Posledný októbrový víkend bude v Smoleniciach patriť nevšedným bytostiam. Od 26. do 27. októbra 2019 príďte na strašidelné prehliadky, kde vás budú čakať do detailov premyslené kostýmy, talentovaní herci a tanečníci a predovšetkým čarovná atmosféra, z ktorej budú mať vaše deti zážitok.

Smolenický zámok bude počas soboty 26. októbra prístupný od 11:00 do 22:00 hod. a v nedeľu 27. októbra od 10:00 do 19:00 hod.

Prehliadky sa začínajú každých 20 minút a sú limitované počtom osôb. Lístky si môžete zakúpiť cez internet, dostupné sú však na konkrétny deň a čas.

Tešiť sa môžete počas víkendu aj na bohatý sprievodný program, kde nebude chýbať remeselný trh, šermiarske vystúpenie, hod sekerou, lukostreľba či maľovanie na tvár.

Určite si v rámci návštevy spravte prechádzku okolo zámku a navštívte so svojou rodinou aj vynovené hradisko Molpír, odkiaľ sa vám naskytne krásny pohľad na jeseňou zafarbenú krajinu. Prechádzka na hradisko nie je turisticky náročná a určite ju zvládnu aj vaše deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #smolenický zámok