Hľadajú sa testeri luxusných dovolenkových sídel za 2 000 eur týždenne

Exkluzívna spoločnosť, online trhovisko HushHush.com, hľadá 5 až 10 ľudí, ktorí by vyskúšali a zhodnotili bohaté dovolenkové vily pred tým, ako sa dostanú do predaja.

11.11.2019 07:00
debata

Testeri by mali vychytať všetky muchy a podať správu o stave nehnuteľnosti, aby bohatí kupci nezažili žiadne skryté nepríjemné prekvapenie.

Úspešným kandidátom vyplatí spoločnosť, ktorá sama seba nazýva „Amazon pre milionárov“, za ich prácu 2 500 dolárov (asi 2 250 eur) týždenne a jeden tester vraj ročne bude mať za úlohu posúdiť na základe osobnej skúsenosti asi 10 až 15 luxusných letných sídel, píše Businessinsider­.nl.

Medzi lukratívne domy, ktoré by mali prejsť takouto previerkou, patrí napríklad luxusný château na Francúzskej riviére, vila v Španielsku s 25 spálňami, dom s výhľadom na oceán v honosnom floridskom rezorte Ocean Reef Club či rezidencia vo štvrti Pacific Heights v San Franciscu s rozlohou 1 300 metrov štvorcových. Ceny týchto domov sa pohybujú od 530 000 eur do 93 miliónov eur.

Testeri pobudnú v každom sídle týždeň, užijú si život milionára, no po návrate budú musieť do piatich dní odovzdať 800-slovnú správu o každej nehnuteľnosti.

V nej popíšu umiestnenie domu, jeho dostupnosť, štýl, pohodlie, vybavenie a pridajú odporučenie, či ho má internetová stránka umiestniť do svojej ponuky.

Spoločnosť hľadá podľa svojich slov ľudí so skúsenosťami s luxusnými rezidenciami, ochotných na požiadanie hneď vycestovať kamkoľvek bude treba; musia mať bystré oko a dobrý postreh a tiež dobré vyjadrovacie schopnosti na písanie recenzií.

Uzávierka vraj nie je žiadna, spoločnosť bude kvalitných testerov hľadať, kým ich nenájde.

Fresh-news-now.com; Usaonlinejournal­.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #luxus #testovanie