Koronakríza manželom prekazila dovolenku, oni sklamanie vyriešili po svojom

Keď vám život hádže pod nohy polená, postavte si z nich dom. Mnoho turistov zažíva posledné týždne sklamanie zo zrušených cestovateľských plánov, keďže kvôli novému koronavírusu vlastne kompletne skolabovala globálna doprava.

26.04.2020 07:00
Madeira, ostrov, more, slnko, leto, kúpanie,... Foto:
Madeira
debata

Kaitlyn Brady a jej manžel Brian Amaral si však povedali, že zo situácie, aká nastala, vyťažia maximum. Americký pár plánoval výlet na Madeiru, jeden z portugalských ostrovov pri pobreží Maroka, už niekoľko rokov, píše Thepointsguy.

Zarezervovali si let z Bostonu na Madeiru a na spiatočnej ceste si plánovali za niekoľko dní prezrieť aj Lisabon.

Na Madeire mali pristáť 2. apríla, v deň Brianových narodenín. Navyše Portugalsko malo pre pár vždy osobitný význam, keďže práve tu Brian kedysi požiadal Kaitlyn o ruku.

Keď sa dozvedeli, že z ich cestovateľských snov nebude nič, ostali sklamaní, no Kaitlyn – sediac v izolácii v ich byte – premýšľala, ako by si atmosféru Madeiry čo najviac priblížili doma.

Jednou z veľkých turistických aktivít na Madeire je jazda po strmých veterných uliciach v prútených toboganoch. Je to také jedinečné a zároveň také hlúpe a bláznivé, že sa na to jednoducho nesmierne tešili.

Rozhodla sa teda upraviť ich fotku a „vložiť“ seba aj manžela do netradičného dopravného prostriedku aspoň na obrázku. Nápad sa im obom celkom zapáčil, a tak v tom pokračovala a postupne ich „vsadila“ do všetkých atrakcií, ktoré na Madeire mohli zažiť. Tak vznikol celý album z ich virtuálenej dovolenky.

„Žijeme v takých zvláštnych časoch a uviazli sme doma, takže malé veci, ktoré nás môžu rozosmiať, sú naozaj dôležité,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Portugalsko #koronavírus