Vydajte sa na virtuálnu prehliadku top miest Japonska a nechajte si za to zaplatiť

Cestovanie je pre mnohých vášňou a ich vysnívanou prácou je dráha profesionálneho cestovateľa. Tí, ktorých živí cestovanie a zdieľanie svojich skúseností a dojmov, majú nepochybne skvelú kariéru, koronakríza im ju však teraz prekazila.

28.06.2020 07:00
debata

Keď väčšina krajín sveta zatvorila svoje hranice a prijala prísne opatrenia s cieľom obmedziť šírenie Covidu-19, cestovanie sa stalo nemožným.

O to lepšie podľa Times Of India padne možnosť navštíviť turisticky najobľúbenejšie destinácie aspoň virtuálne, s bonusom, že za toto „cestovanie“ dostanete zaplatené.

Spoločnosť JRPass (Japan Rail Pass) hľadá virtuálnych turistov, ktorí by zhodnotili virtuálne destinácie v krajine vychádzajúceho slnka. Za odmenu získajú v prepočte 220 eur.

Dopravca na svojej webovej stránke pripravil zoznam 20 najlepších virtuálnych prehliadok v Japonsku – medzi nimi ikony ako tradičné japonské brány Torii vo Fušimi Inari-taiša, hrad Himeji, hora Fudži, bambusový háj Arašijama a mnoho ďalších.

Záujemcovia o túto skvelú prácu musia ako súčasť prihlášky zverejniť na Instagrame, Twitteri alebo Facebooku svoju fotografiu a vlastnú recenziu na niektorú z destinácií zo zvrejneného zoznamu a doplniť ju o tag @JRPass alebo hashtag #JapanVirtual­Travel. Fotografia nemusí byť z Japonska, ale ak bude, určite dostane bodík navyše.

Prihlasovanie je otvorené do 20. júla a meno víťaza s najlepšou recenziou bude vyhlásené pravdepodobne do 22. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #virtuálna prehliadka