Sedem čarovných miest, kde dovolenkovali v lete celebrity

Leto bolo poznačené koronavírusom a opatreniami proti jeho šíreniu, no cestovanie a dovolenky sa úplne nezastavili. Aj keď sa pobyt v zahraničí neodporúčal, predsa väčšina krajín svojim občanom povolila za istých podmienok navštíviť určený zoznam miest. A cestovanie si neodopreli ani známi - tu dovolenkovali celebrity.

13.09.2020 07:00
debata (8)

Grécko

Krajina patrila od začiatku leta medzi menej postihnuté nákazou a aj pomerne skoro otvorila svoje hranice turistom, a tak nečudo, že krásne more a história zlákala aj viaceré známe osobnosti. Na ostrov Kréta zamierila speváčka a herečka Jennifer Lopez a tiež Victoria a David Beckhamovci s deťmi. V Grécku relaxoval aj herec Tom Hanks a počas dovolenky oslávil svoje 64. narodeniny. Tom má v Grécku dokonca čestné občianstvo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kisses @davidbeckham, I love u

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Sardínia, Taliansko

Americké modelky Bella Hadid a Hailey Baldwin, ktorá je manželkou speváka Justina Biebera, sa vydali na dámsku jazdu do Európy. Nádherný výhľad na Stredozemné more si užili z luxusnej jachty.

Wyoming

Pre dovolenku v štáte, ktorý je z celých USA najmenej zaľudnený, sa rozhodla herečka Jessica Alba. Pobyt sa jej zjavne veľmi páčil, o čom svedčí aj selfie z kanoe, v ktorom sa plavila zodpovedne v rúšku.

Na svoj 14-miliónový wyominský ranč Monster Lake dorazil v lete aj široký klan Kardashianovcov. Rozľahlá nehnuteľnosť, ktorú kúpil raper Kanye West v septembri 2019, sa nachádza sa asi 120 kilometrov od národného parku Yellowstone.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#wearamask -do it for others #youractionssavelives @honest mask

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alba (@jessicaalba),

Long Island

Ostrov Long Island v americkom štáte New York má rozlohu 3 567 km² a žije na ňom viac 7,5 milióna obyvateľov. Napriek tomu sa tu dajú nájsť príjemné a tiché miesta, akým je napríklad jeho východná časť zvaná The Hamptons. Táto oblasť je vyhľadávaným letným cieľom turistov najmä z New Yorku. Tento rok prilákala aj miliardársky spevácky pár Beyoncé a Jay-Z a ďalšiu hudobnú superhviezdu Rihannu. Tá si údajne od polovice júla do polovice augusta prenajala chatu, za ktorú minula 415 000 dolárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cheers to the weekend Who’s in the @hamptons? @ninefairbackgammon

Príspevok, ktorý zdieľa The Hamptons, New York (@hamptons),

Barbados

Do rodiska Rihanny si tento rok zaletel dovolenkovať raper Drake. Na ostrov v Karibiku sa dopravil súkromným lietadlom a spolu s priateľmi si doprial pár jázd loďou, vychutnával si teplo a o svoje zážitky sa nezabudol podeliť tiež s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wish you were here - Follow @drakeofficlal if you're a real fan.

Príspevok, ktorý zdieľa DRAKE (@drakeofficlal),

Svätá Lucia

Popová hviezda Dua Lipa a jej priateľ Anwar Hadid strávili júl v „ostrovnej izolácii“ na malebnej Svätej Lucii. Dvojica zverejnila množstvo selfie z karibského raja, ktorý sa začal postupne otvárať začiatkom júna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

in the Bu

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa),

Puerto Vallarta, Mexiko

Obľúbený celebritný pár – modelka Chrissy Teigen a spevák John Legend toto leto zamierili spolu s rodinou a priateľmi do Mexika. Celé dni leňošili pri bazéne a užívali si tichomorské pobrežie v zátoke Bahía de Banderas.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

time to go home :(

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka