Muž tajne prežil na letisku 3 mesiace, bál sa COVIDu. Živili ho ľudia

Vraj sa príliš obával nákazy, a tak nešiel domov, ale na chicagskom letisku strávil dlhých 12 týždňov. Aditya Singh si po odhalení vyslúžil hneď niekoľko obvinení.

20.01.2021 07:00
debata (1)

Tridsaťšesťročný muž žil podľa News.sky.com bez povšimnutia strážnikov v zabezpečenej časti letiska O'Hare tri mesiace, pretože bol „príliš vystrašený“ z COVIDu-19. Podľa polície pricestoval Singh do Chicaga z Los Angeles 19. októbra. Je nezamestnaný a žije v meste Orange v Kalifornii. Prečo sa rozhodol odcestovať do Chicaga nie je zatiaľ jasné.

Na letisku sa mu podarilo prežiť vďaka jedlu od ostatných cestujúcich, objavili ho až 16. januára dvaja zamestnanci spoločnosti United Airlines, keď ho požiadali o identifikáciu.

Ukázal im falošný preukaz, ktorý údajne našiel. Následne sa im snažil vysvetliť, že domov nešiel zo strachu pred nákazou koronavírusom.

Preukaz, ktorý predložil strážnikom, patril prevádzkovému manažérovi, ktorý ho 26. októbra nahlásil ako stratený.

Sudca uložil mužovi kauciu vo výške 1000 dolárov a zákaz vstupu do chicagskeho letiska, informuje portál NBC Bay Area.

Singh podľa úradov nemá kriminálne pozadie a vlastní magisterský titul v odbore hotelierstvo. Letisko ubezpečilo, že tento incident, ani samotný Aditya Singh, nepredstavuje bezpečnostné riziko pre letisko, ani pre cestujúcu verejnosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #letisko #Chicago #Covid-19