Muža zatkli pre podozrenie, že počas dovolenky zhodil tehotnú manželku z útesu

Mladý manželský pár sa vybral do romantického Údolia motýľov v tureckej Mugle. Cesta sa však pre mladú tehotnú manželku Semru neskončila, ako si predstavovala. Jej muž, štyridsaťročný Hakan Aysal, ju podľa podozrenia znenazdajky zhodil z 30-metrového brala. Po krutej smrti 32-ročnej manželky, ktorá bola v siedmom mesiaci tehotenstva, si Turek chcel nechať vyplatiť jej životnú poistku, informoval The Sun.

19.02.2021 07:00
debata

Spočiatku sa všetko zdalo byť v poriadku, Aysalovci sa vybrali na výlet na bralo, odkiaľ bol krásny výhľad na okolie. Na vrchole si dokonca spravili spoločné fotografie.

Hakan, ktorý zrejme plánoval svoj ohavný skutok vopred, zdržiaval na hore svoju manželku nekonečné tri hodiny, aby sa dočkal chvíle, že na blízku neboli žiadni svedkovia, píše Al Arabiya.

Muž si krátko po smrti ženy aj nenarodeného dieťaťa chcel dať vyplatiť v prepočte asi 48 000 eur, uviedol The Sun.

Poisťovňa však vyplatenie poistky vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie odmietla. Semrin brat neskôr vypovedal, že Hakan si navyše vzal v jej mene tri pôžičky.

Vo vyhlásení pre The Sun Aysal poprel zabitie svojej manželky. Tvrdí, že kým sa otočil, aby jej z tašky vybral mobilný telefón, jeho žena spadla z brala dole. Incident sa stal ešte v roku 2018. Vyšetrovanie aktuálne prebieha a Aysal zostáva vo väzbe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #Turecko