Celý rok zadarmo bývať kdekoľvek na svete? Airbnb prišlo so špeciálnou ponukou

Rok a pol trvania pandémie si vyžiadalo svoju daň - okrem fatálnych dôsledkov mnoho ľudí postihol aj akýsi klaustrofobický pocit.

16.06.2021 07:00
rybári, dovolenka, jazero, rybník, otec a syn,... Foto:
Ilustračné foto.
debata

Lockdowny pripútali milióny aktívnych cestovateľov v ich domovoch. Preto teraz prichádza ponuka Airbnb celkom vhod.

Ak túžite uniknúť spomedzi štyroch stien, prihláste sa na program, ktorý transportuje tucet ľudí do neznáma. Live Anywhere on Airbnb, teda Ži kdekoľvek v Airbnb, umožní 12 ľuďom užiť si pobyt od júla 2021 do júla 2022 v niektorom z ponúk ubytovania v zoznamoch spoločnosti. Airbnb je webová služba sprostredkujúca prenájom ubytovania.

Airbnb bude hradiť všetky poplatky a dokonca poskytne príspevok na prepravu počas celého trvania programu.

Na oplátku musia vybraní šťastlivci poskytnúť spoločnosti spätnú väzbu o celkových zážitkoch s Airbnb, napríklad „Ideálne typy ubytovania pre sólo cestovateľov alebo skupiny a rodiny“ či „Vzťah s členmi miestnej komunity a podnikmi“.

Dvanástka nebude po celý čas ubytovaná na rovnakom mieste, Airbnb uvádza, že sa môže presúvať z jedného miesta na druhé. Uchádzači by preto mali byť pripravení na flexibilitu a pohyb.

Tento program je inšpirovaný pracovnými a životnými podmienkami, ktoré sa od začiatku pandémie stali pružnejšími. Zamestnávatelia sú teraz skutočne otvorenejší nechať ľudí pracovať na diaľku. Navyše so zmenšujúcim sa rizikom nákazy rastie aj dychtivosť cestovať.

Airbnb uvádza, že chce osloviť rozmanitých kandidátov – mladé rodiny, starších rodičov s odrastenými a odsťahovanými deťmi aj pracovníkov na diaľku.

Na program sa treba prihlásiť do 30. júna. Airbnb pomôže vybraným naplánovať cestu a vyberie pre nich tie najlepšie miesta na pobyt počas celého roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Airbnb