Staň sa pánom Matúšovej zeme a vyhraj!

Naplánujte si aktívne leto plné dobrodružstva, adrenalínu a objavovania dosiaľ nepoznaných kútov Trenčianskeho kraja! Vďaka letnej hre MATÚŠOVÁ ZEM, ktorú pripravila krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región, sa ocitnete na 12 unikátnych lokalitách a spoznáte príbeh samotného pána Váhu a Tatier.

28.07.2021 00:00
Matusova zem, PR nepoužívať

Súťaž vznikla nielen za účelom rozpohybovania zvedavých turistov k objavovaniu krás trenčianskeho regiónu, ale aj za účelom uctenia si pamiatky Matúša Čáka Trenčianskeho k jeho 700. výročiu úmrtia. O tom, že to bol skutočne veľký „pán“ niet žiadnych pochýb. Jeho panstvo siahalo nielen naprieč celým Trenčianskym krajom. Aj vy sa môžete stať pomyselným pánom kraja, stačí, keď v korune zdoláte 12 vybraných lokalít a splníte súťažné úlohy!

Čo vás čaká?

„Podmienkou je registrácia v termíne do 15.8.2021 na mail matusovazem@trencinregion.sk, kde po zaslaní kontaktných údajov bude každému súťažiacemu zaslaná čelenka s vizuálom koruny. Tá bude registrovaných účastníkov sprevádzať na návšteve všetkých 12 lokalít, ktoré je potrebné prejsť od 15.7. do 15.9.2021,“ bližšie priblížila výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

Súťažiaci sa musia odfotiť aj v zaslanej „korune“ na hradoch Čachtice, Lednica, Prievidza (kostolík na Mariánskom vŕšku), Tematín, Uhrovec, Vršatec a na Vyšehrade. Druhou úlohou je zodpovedanie 5 otázok, na ktoré je možné nájsť správnu odpoveď len pri návšteve Pútnického miesta Skalka pri Trenčíne, Trenčianskeho hradu, Bojnického zámku, Považského hradu a hradu Beckov. Treťou úlohou je ovládnutie Váhu – zaslanie fotografie z kúpania sa či plavbe po rieke Váh. V poslednej úlohe sa registrovaní ocitnú na svojom bajku na ľubovoľnom úseku Vážskej cyklomagistrály v Trenčianskom kraji a rovnako túto aktivitu zvečnia fotoaparátom.

Prejdi všetky lokality a staň sa veľkým pánom!

Stred septembra je zároveň záväzným termínom na zaslanie všetkých fotografií a zodpovedanie otázok, ktoré je potrebné vyplniť vo formulári na webovej stránke www.matusova-zem.sk. Podrobné informácie nájdete na webových stránkach vyhlasovateľa súťaže www.trencinregion.sk a www.matusova-zem.sk.

Všetci registrovaní, ktorí zdolajú dané lokality a splnia všetky podmienky súťaže, sú automaticky zaradení do žrebovania o hodnotné ceny. Na šťastlivcov čakajú lákavé výhry. Jednou z nich je pobyt pre 4-člennú rodinu na 2 noci v luxusnom Hoteli Elizabeth ****, ktorý sa nachádza priamo pod Matúšovým hradom v Trenčíne. To však nie je všetko! Cien je naozaj veľa, šance pre súťažiacich sú teda veľké. Zapojiť do súťaže sa zaručene oplatí. Kompletný zoznam možných výhier je dostupný na stránke súťaže.

trencin region, PR, nepoužívať
logo Slovakia travel SK

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

chyba