Svadba v Taliansku? Spravte si ju toto leto a účty vám preplatia!

Chystáte svadbu a milujete romantiku? Čo môže byť romantickejšie ako svadba v Taliansku, priamo vo Večnom meste či pri mori, na pláži počas západu slnka, alebo v jednom z tých útulných kamenných mestečiek na zelenom pahorku? Problém je, že taký obrad v Taliansku by nestal málo. Teraz je tu však skvelá možnosť užiť si najkrajšie chvíle života na vysnenom mieste a úplne zadarmo.

07.06.2022 07:00
debata

Taliansky región Lazio, v ktorom sa nachádza aj metropola Rím, prišiel s novou kampaňou, ktorá by mala stimulovať ekonomiku po pandémii. Párom, ktoré sa v regióne zosobášia, ponúka podľa CNN príspevok až do výšky 2000 eur.

dovolenka, doma, záhrada Čítajte viac Neviete, kam s peniazmi? Kúpte si dovolenkovú vilu. Tu je top 10 miest, kde sa oplatí

Kampaň Nel Lazio Con Amore (V Laziu s láskou) rozdá zamilovaným dvojiciam, ktoré tu v roku 2022 spečatia svoju lásku, dohromady 10 miliónov eur, ktoré pôjdu z prostriedkov na obnovu po pandémii.

Vítané sú talianske, ale aj zahraničné páry. Webová stránka aj formulár žiadosti sú však v taliančine. A treba sa ponáhľať, akcia platí len do vyčerpania rozpočtu 10 miliónov.

Úspešní žiadatelia budú môcť peniaze využiť na svadobné výdavky ako kvety, kaderníčka, oblečenie či obrúčky alebo na prenájom priestorov alebo catering. Za 700 eur si môžete dokonca dopriať z grantu aj svadobnú cestu.

Čakáte háčik? Nuž…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #svadba #Rím