Pokračovanie článku: Svadba v Taliansku? Spravte si ju toto leto a účty vám preplatia!

Vlastne tu žiaden háčik ani nie je. Podmienkou Nel Lazio Con Amore je, aby ste si všetky služby a tovary kúpili od firiem so sídlom v Laziu. Všetky platby sa musia uskutočniť medzi 14. decembrom 2021 a 31. januárom 2023, a to osobne, nie online.

Ak sa chcete uchádzať o preplatenie svojej svadby, stačí predložiť doklad, fattura, a dve tisícky sa vám vrátia späť.

zúrivosť - hnev - neuróza - žena Čítajte viac Už po týždni má ITA na krku škandál: Prepustené sa na protest vyzliekli priamo na námestí

A ešte je tu jeden problém – vybrať si z tých všetkých úžasných miest v Leziu len jednu! Je pre vás favoritom Rím, mesto s bohatou históriou, romantickými zákutiami a geniom loci?

Alebo dáte prednosť jazeru Bracciano severne od Ríma, ktoré učarovalo aj Tomovi Cruisovi a Katie Holmes? Či sa radšej vyberiete k známejšiemu jazeru Bolsena?

Ak túžite po malej, fotogenickej dedinke, ideálnou je krásna Civita di Bagnoregio.

Pre tých, ktorí majú radi gotiku, môžu si svoje áno povedať v Cerveteri alebo Tarquinii – obe mestá sú známe svojimi etruskými koreňmi.

A pre duchovne založené dvojice je ideálne bývalé mesto pápežov, Viterbo.

Taliansko, Čítajte viac Toto nie je sen. Kúpte si dom za 1 € len 1,5 hodiny od Ríma a 30 minút od mora Talian Mauro Morandi - NEPOUZIVAT Čítajte viac Šťastný starec býval na najbezpečnejšom mieste proti Covidu, teraz ho vysťahovali

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #svadba #Rím