35 rokov po: Pozrite sa, ako dnes vyzerá hotel z filmu Hriešny tanec

Viac než tri desiatky rokov uplynuli od debutu muzikálu o láske Baby a Johnnyho.

24.03.2022 07:00
debata

Okrem samotného príbehu sa kultovým stal aj hotelový komplex pre zámožných dovolenkárov v Catskills, v americkom štáte New York, kde filmová rodinka s dvoma dcérami oddychovala, a kde sa jedna z nich zamilovala do tanečného inštruktora. Ako vyzerá tento hotel dnes?

Mountain Lake Lodge, známy aj ako Kellerman’s Mou­ntain House, ako hotel volá v skutočnosti, dodnes ťaží zo svojej filmovej slávy a ponúka „Dirty Dancing Weekends“, víkendy inšpirované slávnym muzikálom.

Počas nich sa hostia a fanúšikovia môžu ponoriť do nálady, aká vládla na plátne, prostredníctvom rôznych aktivít – na programe sú hodiny tanca a komentované prehliadky filmových miest, večierky, hry na trávniku, poľovačky a premietania pôvodného filmu.

Najnovšie sa dokonca nakrúcala aj televízna tanečná šou, kde celebrity tancujú v skutočnom Mountain Lake Lodge.

Štítnik Vianočné Gule Ozdoby Výroba Čítajte viac Ručne maľované gule zo Štítnika môžete zbadať aj v amerických filmoch Výstava artefaktov z Titanicu v Brne Čítajte viac Je tu Titanic 2, stavali ho 6 rokov, stál 126 miliónov. Prežije tento raz 'úvodnú plavbu'? Sean Connery, James Bond, agent 007 Čítajte viac Po stopách Bonda: Tieto slávne miesta z filmov môžete naozaj navštíviť

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hriešny tanec