Poučenie do života: V lietadle najslávnejšieho boxera neotravujte, dopadnete tragicky

Neprispôsobiví a problémoví cestujúci, zvlášť na palube lietadla, z ktorej ich nemožno počas letu "vykázať", dokážu narobiť poriadne nepríjemnosti a vrásky na čele letušiek. Ak však kritickú situáciu vezme do svojich rúk profesionálny boxer, udalosti môžu veľmi rýchlo nabrať úplne nečakaný spád a narušiteľ sa nestačí čudovať.

23.04.2022 07:00
debata (3)

Najnovšie video, ktoré sa objavilo na internete, ukazuje legendu ringu Mika Tysona, ako sa ručne-stručne vysporiadava s problémovým mužom v lietadle, informuje News.com.au.

Na záberoch, ktoré získal portál TMZ, vidieť, ako pasažier obťažuje bývalého šampióna ťažkej váhy tým, že naňho neustále rozpráva a dobiedza doňho.

lietadlo, pilot, kokpit, letecká preprava, inštruktor, navigačné prístroje Čítajte viac Pilot ukázal tajnú miestnosť v kokpite lietadla, o ktorej pasažieri netušia. Načo slúži?

Incident sa podľa informácií portálu odohral vo štvrtok počas letu spoločnosti JetBlue zo San Francisca na Floridu.

Svedok pre TMZ povedal, že 55-ročný Tyson zdôraznil mužovi, aby ho nechal na pokoji, no ten akoby nemal uši a naďalej pokračoval.

To boxerskú ikonu natoľko otrávilo, že stratila trpezlivosť. Mike sa natiahol ponad sedadlo za otravným mužom sediacim za ním a poriadnu mu vrazil.

Zdroj blízky Tysonovi podľa New York Post uvádza, že problémový pasažier bol „extrémne opitý“ a „neprestával ho provokovať“, čo malo za následok spŕšku úderov.

Tyson podľa svedka zakrátko odišiel z lietadla a pasažier, ktorý má na záberoch zakrvavené čelo, sa dostal do rúk ošetrovateľov.

Americká polícia, letecká spoločnosť JetBlue, ani zástupcovia spoločnosti Tyson roztržku bezprostredne po tom, ako sa odohrala, nekomentovali.

lietadlo, obloha, doprava, mraky, letisko Čítajte viac Žena strávila 5 hodín zamknutá na WC lietadla kvôli pozitívnemu COVID testu, video zavesila na TikTok

The New York Post uvádza, že Tyson, ktorý pred pár rokmi založil spoločnosť na výrobu kanabisu, smeroval do Miami, kde mal byť hlavným rečníkom na konferencii Benzinga Cannabis Conference, na ktorú stáli vstupenky 3 000 dolárov.

Organizátori však poslali účastníkom e-mail, že šampión bude meškať, pretože zmeškal let, aj keď stále očakávali, že sa na after party stretne s wrestlingovou legendou Ricom Flairom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #bitka #Mike Tyson #boxer #potýčka