Senica rozšírila detské ihrisko na Kunovskej priehrade o ďalšie atrakcie

Mesto Senica v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Záhorie otvorilo v areáli Kunovskej priehrady rozšírené detské ihrisko. Informuje o tom mesto Senica v tlačovej správe.

04.08.2022 11:00
debata

Detské ihrisko pri pieskovej pláži doplnili nové tematické hracie prvky – šesť metrov vysoký maják a takmer deväť metrov dlhá rybárska loď, ktoré rozšírili pôvodné detské ihrisko pri pieskovej pláži.

Maják i rybárska loď tematicky zapadajú do prostredia priehrady. Oba hracie prvky sú určené pre vekové kategórie detí od troch do 14 rokov.

Maják má formu vertikálnej lanovej preliezačky s vyhliadkovým košom. Rybárska loď je multifunkčnou zostavou so šmykľavkou, lezeckou stenou, lanovými sieťami a kormidlom.

„Verím, že v zatraktívňovaní Kunovskej priehrady budeme pokračovať aj naďalej,“ uviedol primátor mesta Senica Martin Džačovský a dodal, že mesto Senica je aktívne v rozvoji cestovného ruchu a každoročne má v tejto oblasti pripravené nové projekty.

„Podporili sme dobré nápady samosprávy a prostredníctvom našej organizácie sme ich pomohli zrealizovať,” dodal predseda predstavenstva OOCR Záhorie Zdenko Čambal.

počasie jeseň cyklista bicykel hrádza Čítajte viac Na Kunovskej priehrade pribudlo nové vybavenie pre cyklistov trenčín, brezina, park, les, stromy, lanová dráha Čítajte viac Na Kunovskej priehrade pribudnú nové atrakcie - lanové centrum s mraveniskom
debata chyba
Viac na túto tému: #Senica