Bloomberg zverejnil top destinácie digitálnych nomádov: Európa ich má 6, boduje Chorvátsko či Taliansko

Známy portál Bloomberg vyberal krajiny po celom svete, ktoré ponúkajú najlepšie podmienky pre digitálnych nomádov, teda zamestnancov, ktorým k práci stačí počítač a internet a svoje zamestnanie môžu vykonávať kdekoľvek na svete. Preto si zväčša vyberajú na život lacné a krásne krajiny, často pracujú priamo z pláží.

06.10.2022 06:00
Dubrovnik Foto:
Kuk na Dubrovník. Ilustračné foto.
debata

Medzi top destináciami pre digitálnych nomádov sa objavilo aj krásne a Slovákmi mimoriadne obľúbené Chorvátsko, informuje Poslovni Dnevnik.

Bloomberg zaradil tento jadranský skvost spolu s ďalšími piatimi európskymi krajinami na svojom portáli Bloomberg Business medzi top 14 krajín, ktoré vedú v programoch na prilákanie digitálnych nomádov.

Okrem Chorvátskej republiky je na zozname napríklad aj Taliansko či Malta. Ku každej krajine Bloomberg poskytol niekoľko užitočných informácií, ako majú digitálni nomádi požiadať o prechodný pobyt.

Ktoré krajiny odporúča Bloomberg?

Buenos Aires, Argentína
Ružová pláž, Bahamy
+11Oia, Grécko
Maďarsko, Budapešť, Rybárska bašta, NEST1 NEPOUZI Čítajte viac Tu je 50 tipov Travel+Leisure, kam cestovať. 10 z nich je skvelo dostupných aj pre Slovákov NEPOUZ Egypt Čítajte viac Egypt láka na nízke ceny a all inclusive ubytovanie. Užite si históriu a more po celý rok čočík čína Čítajte viac Najznečistenejšie miesto na svete? Linfen, kde musíte chodiť po ulici v dýchacej maske

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #digitalizácia #Bloomberg