Hybaj na bajk a objavuj mestá v sedle bicykla

S cieľom motivovať ľudí na objavovanie miest v sedle bicykla odštartovala v uplynulých dňoch Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Banskobystrický kraj Turizmus druhý ročník výzvy Hybaj na bajk v Banskobystrickom kraji.

27.09.2022 15:00
debata

„Kampaň prebieha v mesiacoch september a október. Jeseň je pre nás čas, v ktorom chceme osloviť tých, ktorí ešte plánujú využiť pekné počasie na cykloturistiku,“ uviedla Daniela Chrančoková z KOCR Banskobystrický kraj Turizmus.

„Každý, kto na svojom instagramovom profile uverejní fotku z cyklovýletu v Banskobystrickom kraji a označí ju hashtagmi #HYBAJNABAJK a #ZAHORAMIZADOLAMI, bude zaradený do žrebovania buď o balíček praktických vecičiek, alebo o záverečnú cenu, ktorou je víkendový pobyt pre dve osoby v apartmánoch na Gemeri,“ informuje KOCR.

Banskobystrický kraj ponúka viac ako 4500 kilometrov značených cyklotrás, ktoré cykloturistov zavedú do piatich národných parkov, za vodopádmi, históriou, jedinečnými technickými pamiatkami, k pamätným izbám alebo na miesta s výhľadmi.

Inšpirácie na cykloturistické výlety nájdu záujemcovia na destinačnom webe Banskobystric­kého kraja.

Vďaka platforme Outdoor Active, ktorá je implementovaná v tomto webe, si môžu záujemcovia pozrieť takmer 170 cykloturis­tických trás v Banskobystric­kom kraji.

Ukrajina, vlajka Čítajte viac Charkov a Mariupoľ... Takto vyzerali dve čarovné mestá, kým z nich Rusi nespravili ruiny žena, písanie, podpis Čítajte viac Meškali 60 rokov! Doručili listy, ktoré mohli úplne zmeniť dejiny či osudy zopár ľudí
debata chyba
Viac na túto tému: #bicykel #Banskobystrický kraj